Skidor!




Lite bilder från igår :)

Slalom!

Heej!
Igår vad det längdskidor idag blire slalom.
Jag la ut lite bilder i går men som ni såg det vart helt fel jág skulle rätta till´det eller jag gjorde det hela tiden men ändå vart det fel, Sorry! Sen åt vi god middag och kolla på Solsidan så klaaart. Efter det spela vi kort :)
Nu ska jag gå oh få i mig lite frukost innan skidbacken.
Det kommer jätte mycket bilder :)

Väldens bästa Floyd!




Han är världens sötaste, man han är lite tokig också! :)




Blommor!




Spoooortlov!

Sorry att jag inte skrev i går men jag var ju i skolan som vanligt,sen åkte vi mot Hälsingland vi kom ungerfär upp vid  halv åtta tiden då åt vi tacos och sen blev det Let's dance. Idag är Susanne och Totte på hud tävlingar i hudiksvall dom kommer hem vi ungerfär åtta i kväll, men jag och mamma är kvar är hemma och har tre hundra kvar Loka, Indra och Race så vi har vart ute med dom. Vi har också bakat efterätt som vi ska ha tillss i kväll :) Lite senare ska vi ut och åka skidor. pussohej!
  
Hehe, ni ser ju datumet i maj tror jag att det var jag bada första gången iiiiskallt! :)


Då åker jag dit igen!

Japp, då ska man åka till Hälsingland igen fast det är alltid lika kul. Just nu sitter jag här i soffan med Maria och kollar på film, vi har vart uppe och kollat på kattungar. Sist hon var hos mig skulle jag åka till Hälsingland och vi skulle upp till Max o Moa vi skulle hämta längdskidor den här gången hända samma sak haha. Till Middag ska vi äta pommes och korv och bea. Men i går skrev jag inget inlägg för jag han inte eller orkade inte, jag har vart på opra med klassen det sööög. Efter det gick vi till Moa och Max vi fikade och klappade katt ungarna. Men nu ska jag fortsätta att kolla på film med marre! :)

Det är dit upp vi ska :)

Klippt mig!

Äntligen har jag vart och klippt mig, det var jätte länge sen men nu så blev det en lite klippning. Det var super bra hmm... hru ska jag säga att det blev liiite kortare än vad jag hade tänkt mig, men jag är super nööjd :)
Sen har jag och mamma vart och handlat ett par örhängen och sen ett par krokar som man byter ut andra krokar med dom här om man är alergisk mot nickel. Mamma gjorde sönder mitt finsate örhänge så jag vart skit sur på henne.
Men hon ska köpa nya åt mig MOHAHAHAAH!
Så här blev resultatet! ( Det är bättre i verkligenheten :) )

Då var man....

sjuk igen då, jag har ju vart lite sjuk i helgen sen i lördags, så jag gick inte till skolan idag jag är fortfarande lite förskyld men  i mrgon går jag till skolan. Idag har jag kollat på film suttit lite vid datorn sen har jag kollat på tv :)


                                     Skriver lite senare kanske! :)

Söndag!

Idag äre söndag och jag skulle ha fotbollsmatch men jag är jätte förskyld, ont i halsen och hostig så det blir ingen jag som hade längtat till att spöa dom.Förut innan jag började så mötte  mitt lag dom och vann med 31-0 fatta va najs och nu ville jag va med och spöa skiten ur dom. Idag ska jag bara ta det lungt eftersom jag var lite sjuk så det blir mest vila!


                                         Hare gött!
CHOKLAD!!!

Gud vad jag har bakat!

Gud vad jag har bakat, jag har bakat kärleksmums, och snart ska jag baka rulltårta. I går kväll fota jag som ni såg. Kl ett kommer Hampus, Carina och robban på lite fika.
Och sen senare i kväll blir bio :) Nu ska jag ta och kolla lite bloggar och facebook, och bara ta det lungt sen måste jag börja baka igen :) 

                    Pööösss // Svanberg! 

Rosor!



 




Foto: Jag ♦ Kamera: Sanyo.



Nyss kom....

Farmor och pappa hem och jag fick min förelsedag redan nu, jag hade önskat mig presentkort på poraths och jag fick 400 kr där så nu kan jag handla örhängen så det står härliga till!Taack så mycket farmor ♥.Och snart kommer Minna och Fredrik riktigt mys, och som ni vet i mrgon firar vi Timmy lite till. Nu ska jag fortsätta med det som jag höll på med!

Mamma gjorde några semlor härom dagen :)

Fel på internet typ!

Heej, förlåt att jag inte har skrivit något idag, men mitt internet typ krångla eller asså jag kunde va inne på skype, och spotify men inte explor koonstigt?Det var roligt i skolan idag, 4:ornas fröken var sjuk och dom hade ingen vikarie så våran fröken var både hos oss och dom men mest dom. Sen har det inte hänt så mycket, farmor kommer i mrgon för att fira Timmy så hon stannar tills på söndag och på söndag har vi tränings match i fotobllen!
Det var min helg det :) <33

                                Pussokram skumbanan!
En bild som jag tog i helgen!

Redan kul!

Moa kom för 15 min sen och vi har redan kul, det var jätte kul i skolan idag, jag och Maria fick skratt sjukan det var skit kul. Idag åker dom bästa tjejerna till lofsdalen så dom kommer inte hem förns på söndag eller lördag.Saknar er redan vad ska jag göra nu dom här skoldagarna på rasterna,men nu ska jag ha roligt med Moooiiiisss!!

                    // Svanbergss
Foto: Jag

Slaarvligt av mig......

Slaaaarvigt av mig, igår skrev jag ett inlägg det var väldigt slarvigt hoppas ni såg vad som stog i det. En helt vanlig skoldag har det varit idag, i mrgon händer inget specielt, på torsdag är det matteprov jag döööööööör!
Men nu ska jag sätta på en film tror jag ses!




Riktig rolig dag!

Det har vart en riktig rolig dag, för vi har haft friends dag i skolan så då gkorde vi lite övningar i olika klasser det var jätte kul så vi har inte haft några lektioner als utom en, men nu ska jag sätta på annmrolundafamilken, jag sitter och cahhattr med världens bästa Maria! 

                   Kyssar // Emma

Alla ♥- dag!



Mycket hjärtan hoppas ni får mycket kärlek :) Haha!


Nöjd!

Timmy vart iallafall nöjd med paketen, fotbollen var helt okej. Snart ska nog Emma åka hem :( Men i kväll blir det solsidan som varje söndag! Ritigt myyyys, i morgon är det Alla ♥ dag! Och vi ska typ ha friends dag sen ska jag åka till pappasen! :)
Den är sjukt bra!

Kuligt party!

Hejhej!
Det var riktigt lyckat igår, vi hade super kul tyckte jag ialla fall. Jag var i norrtälje igår och handla örhängen och kolamask och sen present till Maria som ni har sätt in några inlägg, idag blir fotboll och fika för i mrgon fyller brosan år, så då s´ka vi fika eftersom vi åker till pappa i mrgon så då tar vi fikat nu!:)

Fotat!

Nu kommer lite bilder som jag fotade nyss!


Foto: Jag!

Norrtälje+ Party!

Godmorgon kan man väll säga,jag vakna ungerfär åtta och tog driekt datan i knät och börja chatta, idag ska jag in till norrtälje jag ska köpa presen´t till Maria för jag ska på Fest hos henne senare. Sen ska jag handla godis och örhängen till mig, kanske! Men nu ska jag försätta kolla bloggar!

Graaaatttis!

Graaatttiiis underbara Maria som fyller 12 år idag!!
Där är underbara hon!!

Snökaos kan man kalla det!!!

Ååååå gud var det snöade i morse och blåste, men jag gick till skolan med all pakning eftersom vi skulle åka skridskor och Maria skulle låna av mig sen skulle Olga låna men hon hade och det fick jag reda på när jag kom till skolan av Maria, det var inga bussar som åkte så jag tog med mig ALL pakning i onadan och snacka om att det vägde mycket, men sen kom några stcken det var 60 st på högstadiet och mellan stadiet tsm, och några fröknar man fick tytp göra vad vi ville. Efter lunch fick man gå hem då gick jag Maria, Sophie och Jennifer hem till Jennifer vi åt popcorn det var skit kul sen gjorde vi annat, vi hade super kul! Och efter det kom perre och hämta mig typ vid fem och i bilden satt Emma.R jag visste det menmen så kom vi hem och fikade nu sitter vi här med varsin dator. Senare odag ska vi kolla på kattungarna, och i mrgon blir party hos Maaaria!!

I morgon blir skridskor!

I går var det skidor och det vart lika lyckat som jag hade tänkt mig. Och i mrgon blir skridskor. I helgen kommer Emma.R sen blir party hos underbara Maria!! Och sen så ska jag bara vara med Emma. 
Det blir välldigt korta inlägg jag orkar inte skriva! 

Skidor för näst.........

Skidor med nästan hela klassen kolckan sex då, så naaaaaajs jag älskar´t det ska bli så jävla kuuuuul jag längtar som en galning. När jag kom åt jag mellis och satt mig vid datorn, men snart blir skidbacken!!

                                                      Pöösss!

Foto: Jag

Semlor!

Hej, kom hem från skolan för ett tag sen, nu har jag precis ätit mellis riktigt gott en semla sitter alltid bra. Nu ska jag nog gå uy och fota lite, hade lust. I skolan har vi haft idrott,matte, göra klart och vi hade välldigt kul på rasten, hahah! :)


                                Bilder kommer när jag har kommit in från foto turen! :)


Trevlig middag!

Hejhej!
Det var en riktig trevlig middag igår super god maaa, och jag fick bada i jaccuzi med en drink det var sååå skönt. Efter middagen följde Rebecka med mig hem och sov här, så nu sitter vi här med varsin dator i knät och snart är det fotboll, efter det ska jag bara slappa! :) Det var ett kort och konstigt inlägg!  Pussi!

Tor, Fre..........

Torsdag och fredag,japp då ska jag brätta lite vad jag har gjort de här två dagarna,eftersom jag inte har bloggat. I torsdags var jag med jossan vi satt vi datorn heeela tiden sen kom pappa och då hann jag inte göra så mycket. I går var jag också med Jossan vi gjorde samma sak och sen sov hon här, vi hade super kul men hennes mamma skulle komma ganska tidigt så vi gick upp vid halv åtta och satt oss vid datorn, idag ska jag inte göra så mycket vi ska till min kompis på middag!!!

                                  Love//Emmsi!  
Lite suddig menmen!! hehe! 

Super bra dag med.....

Super bra dag med Josefine och Felicia, japp en riktig bra dag med det där två tjejerna!. Vi har haft det rikitgt myyyys, dator, ute, och annat!Nu äre dax för lite mat, i skolan har vi haft extra slöjd typ hela dagen! Sen har vi inte gjort så mycket mer,men i mrgon blire jossan igen jag skriver ett inlägg senare i morgon då!


                                                Puuss
Ni är underbara Emma, och Moi!!

Pannkakor!!

Hejhej!
Iadg har jag vart i skolan som vanligt, när jag kom hem gjorde jag pannkoakor till mig och Timmy!Dem vart super goda, och nu kollar jag lite på tv och kollar bloggar ( OVANLIGT ) hahah!I mrgon ska jag inte göra något specielt men på torsdag ska jag kanske vara med jossan, trevligttrevligt.!

                                                                Kram// Emmis!