Inspiration

 
Bildkälla
 

Inspiration

Bildkälla
 

Frågor om mig!

Namn? Emma Svanberg

Ålder? 14, fyller 15 i mars

Längd? 160 någoting, höhö

Bor? Norrtälje

Kär? Nej

Vad är du rädd för? Mycket.. Haha. 

Vad är du mest nöjd med hos dig själv? Mitt hår tror jag. 

När grät du senast?: I helgen tror jag

När skrattade du senast? Idag, nyss typ

Vem sov du hos sist? Pappa, haha

Vem sov hos dig sist? Jenny

Vad finns alltid i din handväska? Haha har inget särskilt, tar ju ut laddare osv. 


Har du varit utomlands någon gång? Jaa

Största stad/städer du varit i? Ingen aning :$

Har du piercing ? Ja

Storstad eller landet? Storstad

Hamburgare eller pizza? Pizza
 
Hund eller katt?
Hund

McDonalds eller MAX? McDonalds

Charter eller skidsemester? Charter tror jag 

Sport eller nyheter? Sport

Hockey eller fotboll? Fotboll

Sommar eller vinter? Sommar

 


Både bra och dåligt

Vi har så mycket läxor och prov. Det är sjukt, det är bara att plugga, plugga plugga. Därför så förvarnar jag er för dåligbloggning, men ska försöka!
Det var det dåliga.
Men det bra är att jag har haft en jätte rolig helg, först fredags så var jag mest hemma. Min farbror och kusin kom hit så vi fick lite gäster, sedan på lördagen var jag med Jenny hela dagen, vi hade jätte kul som vanligt och hittade på massor av saker och till sist söndag var det konfamöte hela dagen, det var riktigt kul! Vi gjorde massor av uppdrag osv. Bland annat en egen gudtjänst. 
Sist men inte minst är att imorgon ska jag och Jasmina träna med BKVS 00:or. Ska bli ritkigt kul och spännande. Får se om jag stannar där eller går kanske över till Roslagsbro med mitt andra lag. Det är många funderingar men är så taggad på fotbollen så ska bli riktigt kul för imorgon!
Är det bara jag som längtar till varje avsnitt av Paradise hotel? Åh man blir verkligen beroende! Men ikväll är det ett nytt, tagga!
Vem hejar ni på? Själv hejar jag på Samir, han är sååå himla snygg. Tror dock inte han kommer vinna men önska får man göra. 
 

Before I die #1

 

Wanties

Länkar: Här // Här // Här // Här //
 

Inspiration

Tycker det blir lite mycket med inspiration VARJE dag så vi kör en gång i vecka. 
Bildkälla
 

Plugg all the time

Åh herregud, plugga HELA veckan i alla sorters ämnen och har fortfarande So:n och spanskan kvar!
Tänkte berätta lite snabbt om min vecka, den har varit dö trist så egentligen inte mycket att berätta. Såhär har den gått till: Skola, plugga äta och sova. Utom idag då jag har varit i norrtälje hos tandläkaren, inga hål. Wiho! Men ska dock plugga lite till. Hade No prov idag också och det gick super så är väldigt glad för det. 
Snön är här.. dock älskar jag älskar snö och vinter men nu är julen över så varför komma nu när vi kan få sommar?
Jaja, får stå ut med snön ett tag till! 
Det vart ett litet snabbt inlägg men jag kommer förmodligen ha mer tid att blogga sen. Puuss!
Jag och min Kusin Max för ett tag sen. 
 

Awkward

Jag är galen i serier och kan kolla om hur många gånger. Nu när jag kollat klart på gossip girl och man måste vänta på Pretty little liars och The vampire diaries så kände jag mig för en ny serie och många har pratat om serien "Awkward" så jag började titta på den någon dag innan nyår och nu är den också slut. 
Den var i alla fall sjuuukt bra och jag rekomenderar den starkt om man vill ha mycket drama och romantik. Det var typsikt tonårsstuk i serien. 
 Det här var en liten kort uppfattning av filmen som jag hittade på en hemsida: En opopulär 15 år gammal flicka fick omedelbart, men oönskade, popularitet på hennes high school när studenten gick ut för ett misstag att en olycka för ett självmordsförsök.
 
 


Favoriter

Girlfriend och The key by Justin Bieber, Coconut passion och Mango temptation Victoria Secret. 

Tänkte visa er mina absoluta favorit parfymer/bodymist. Dom här använder jag dagligen, om jag inte tar den ena tar jag den andra. Dock är They key snart slut så måste inför skaffa mig en ny!
Om vi går in på doft så luktar alla så himla gott. Girlfriend luktar väldigt sött och håller jätte länge, The key luktar också sött men den har en doft av kill i sig, (inte mycket) vilket jag älskar så det gör inget. Coconut passion luktar helt amazing, jag gillar varken vanilj eller kokosnöt men den här är to die for. Jag tycker den luktar mest vanilj vilket är positivt. Till sist är det Mango Temptation, så fräscht luktar den, typ sött men den där söta fräscha lukten, haha. 
 
Nu fick ni veta lite om mina favorit parfymer, förlåt för dålig bild. 
 
 

Inspiration

 

Michael Kors

Här är min super fina väska.
 

Dåligt av mig

Förlåt för dålig uppdatering, jag har faktisk tingen bortförklaring. Har bara inte orkat, men nu är jag tillbaka! Bara massa inspiration men ja sånt händer. ;) 
Har varit i norrtälje dom tre senaste dagarna. I torsdags med mamma, igår med några klasskompisar och idag med Mamma. Jag håller på att göra om mitt rum så vi har kollat lite på tapeter köpt färg osv. Har nog hittat en tapet!
Så det har faktiskt varit riktigt kul, vill verkligen ha fint på mitt rum! 
 
Kommer ett till inlägg där jag ska visa min väska, har verkligen letat efter en väska och nu var min kusin i thailand och köpte den här till mig.
Hoppas ni får en fantastik helg, puss. 
 

Inspiration

 

Inspiration

 

Inspiration

 

Inspiration

 

Första skoldagen efter jullovet...

...var rätt tråkig, aldrig kul att vara i skolan igen. Men på onsdagar har vi väldigt mycket raster och roliga lektioner så det var ändå skönt. Det händer ingenting denna vecka men jag ska hitta på något. Har en engelska sak att fixa så det blir en sak. Ska kanske ut och springa imorgon, eller jag SKA ut, behöver det. Jag vill ha helg, haha. 
Det var ett litet snabbt inlägg vad som händer denna vecka, kram.♥ 

Inspiration

 

Starbucks

Idag gick jag upp 20 över sju, oh god. Jag kom upp och det är jag glad över, haha. Jag skulle till Stockholm och ha mys dag med Moa. Det var liksom vår julklapp, att umgås eftersom vi inte ses så ofta. Det var i alla fall så mysigt, vi gick och kolla i affärer, åt vi på donken, kollade lite mer i affärer och sedan tog vi en kaffe på starbucks. Har alltid viljat fika på starbucks så det var kul att det öppnat i Stockholm. Jag personligt tycker det är en helt annan sak en Espresso house och dom där. Så det var riktigt mys. Vi kom hem vid tre, inte så sent och lagom tid. Så man hinnar förbereda sig för skolan imorgon... *suck*
Jag fick inte med mig något hem men har köpte ganska mycket på senaste tiden. Fast behöver faktiskt två saker men ska nog skicka efter dom! Jag måste ju spara lite pengar också!
 
Nu taggar jag Paradise Hotel som jag är helt besatt i, det är så bra! Dock är det flera timmar men jaja. ;) 
 
 
 
Frappuccino caramel.♥

Inspiration

 

Inspiration

 

Nelly

Jag skickade iväg den här ur snygga toppen från nelly. Den kostar egentligen 199:- och jag köpte den för 99:- på rean + att det är fri frakt så passa på.
Jag tror den passar väldigt bra till ett par vita tighta jeans och hunters till det, mums!
 

Inspiration

 

Mina senaste dagar

Jag börjar bli dålig på att blogga men det ska ändras, bara det att jag inte har det suget att det är så himla kul. 
 
Jag har i alla fall haft riktigt roligt dom senaste dagarna. I torsdags kom pappa och hämtade mig vid 18.00 och vi åkte in till stan för att äta mat och gå på bio. Mysigt! Bion vi såg var "Hundraåringen", den var faktiskt väldigt rolig och bra. Så det var en lyckad kväll. i går så täkte jag o pappa åka och båda på något mysigt ställe men det var fullt överallt eller så var den 18 årsgräns så det sket sig.  Vi åkte hem istället, så då satt jag och kollade på "Awkward". Så himla bra serie, dock är det slut nu men kommer ut en ny säsong i Janurai, alltså snart, iii. 
 
Det kommer bli dålig bloggning idag oxå för jag ska till Wikander och sova över där men ni får ha det så bra så länge, hejdå! ♥
 
 
 

Inspiration

 

Throwback thursday

Torsdag idag och det är dags för den tredje throwback thursday. Idag tänkte jag ta upp ett helt galet. När jag var på kesha konserten på grönan. Det var så coolt och så värt att vänta så många timmar jag och mina vänner gjorde. Hon var grym på scenen, man hoppade runt och trängdes som tusan. Jag hamnade riktigt långt fram fakiskt! Dfter den dagen har jag faktiskt bröjat gilla henne mer. Hon var bara helt sjukt grym!
 
 
 

2014

Välkommen 2014!♥
Jag hade en riktigt bra nyårsafton med massor av raketer, mat och familj/släkt. Inget särsklit, var bara hemma och det är jag glad för! Vid 00:00 smällade vi massor av raketer och drack pommac, det var så mys. Älskar nyårsafton.
Det här ska bli ett så bra år och jag har så många saker jag ska fixa. Det blir vad man gör det till eller hur? ;) Så nu får man ta tag i sig själv och göra sitt bästa. 
 
Året gick så fort tycker jag! Hoppas ni alla haft ett jätte bra år. 
Bild tagen av Emma Roos
 
 
 

Nyårslöften 2014!

Här kommer min två nyårlöften 2014. Jag SKA fixa detta!
 
Ta tag i träningen: Börja ta tag i träningen och inte ligga hemma och slöa, jag ska gå på varje fotbolls träning, jag ska göra stryk hemma och jag ska inte äta onyttigt utan jag vill HA min drömkropp och i år ska jag få den! 
 
Skolan: Jag har inte dom bästa betygen men heller inte dom sämsta och i år ska jag plugga noga på läxorna och inte slarva med dom. Jag ska inte flammsa på lektionerna utan va konsentrerad. Det här ska bli ett riktigt bra år för mig i skolan.
 
New year, new life! 
 

 

Inspiration

 

Tipsar

Idag tänkte jag tipsa om min body mist från Victoria Secret coconut passion, jag fick den i julklapp och I love it! Dock har jag inte haft den men mina vänner har så jag har liksom gått i längtad efter den. 
Den här finns i olika butiker eller på nätet. på nätet kan man få den för 119:-
 
Positiva saker: 
♥ Håller mycket längre i doften än dom andra body misten
♥ Luktar otroligt gott
♥ Man använder och använder med den tar aldrig slut, alltså håller väldigt länge.
 
Negativa saker: 
♦ Luktar lite stark
♦ Svår att få tag i om man bor i sverige