Fototime + Gott Nyttt År!! ;)

Hejjj!
Nu håller vi på att fotta! Riktigt roligt, men kallt!! Bilder kommer på denna blogg www.mtphoto.blogg.se
Gott Nytt år Alla Underbara!! Hoppas 2011 blir ett bra år! ;) 



                                                   Gott Nytt År!♥


Grädde på pepparkakor = Gottt!

Grädde på pepparkakor = Gooottt

                                         Ps. Pröva det!

Shoppa?

Hej Hopp!Ska nog inte göra så mycket idag.Fick present kort av pappa i julklapp så vi kanske ska shoppa vet inte?
Annars ska jag nog bara vara hemma och hitta på något kanske vara med Emma som kommer! ;)Men jag vill köpa raketer till nyår!Läääängtar råmycket! ;)I går hade vi gäster för Minna fyllde år det var  mycket trevligt! <3


                                                       Puss och kram skumbanan! ♥

Bakom kameran : Jag! ;)

Mot pappa igen!

Goodag!!
Jag har inte så mycket bloggande i blodet just nu! Har inte så mycket att säga eller jag har inte gjort så mycket. Men idag har jag vart i norrtälje och tagit hål i öronen,det vart ljusblåa örhängen! :) Sen handla jag svarta knästrumpor och två tröjor! Snart ska jag till pappa igen och baka lite rulltårta för sen blire gäster!! 



                         GRAAAAATTTTIIISSS UNDERBARA MINNAA PÅ FÖRDELSEDAGEN!!!!♥♥  

                                        
Har ingen bild på denna dator! ;)
                                        
                                         

Spelat lite kort!

heeejjj. Har nyss spelat lite kort,ska snart gå och lägga mig tror jag, eller juste det är ju looov! jippie yey!hahaha! Det vart välidgt korta inlägg idag men så får det vara i bland!! ;) I morgon ska jag ta hål i öronen Skoooojigt!


                                                 Pöööss!

Datan!

hej!
Idag har jag inte gjort så mycket.Vakna vid halv elva satt på tve ,sen åt jag frukost och sen vart det lite film tajm. Nu sitter jag hos mamma vid datorn som vanligt oh har tråkigt! Det vart ett kort inlägg, har inte så mycket att säga! ;)

                                               Tjaaaoo!

Sooova!

Heeejsan!
Det var inte så länge sen jag skrev ett inlägg.....Men jag ville skriva ett godnatt inlägg! Nu ska jag nog sätta på en film och ha det mysigt i min säng.I morgon åker jag til mamma och sover där,sen på onsdag åker jag till honom och firar Minna så det ska bli Kuuligt! På torsdag kommer
Emma och är med mig på nyår! 

                                                            Godnatt! ♥                
                                            
                                     
                                      Framför kameran: Tuzzi
                                      Bakom kameran:jag!
                                      En gammal bild på tuzzi när hon var liten,jag tog den med min mobil!

Hej då kääära arbrå!

Heeeyy på deeeyyy!
Idag har jag inte gjort så mycket.....Vi åkte hem från arbrå idag,jag ville stanna :(Det har verkligen vart en underbar jul,jag fick massa av saker allting jag hade önskat mig,och mycket mer ni vet ju redan lite men jag ska sriva nästan allt!Det var en sak jag inte fick som jag hade önskat mig och det var en hund sen fick jag allllt!Såå naaajs! Nu sitter jag bara vid datorn. Min JÄVLA brosa kommer in i mitt rum och förstör  så jag måste skriva ett nytt inlägg! Han är helt stööörd! Men nu ska ni få se/läsa all julkallppar som jag fick!


Två parfymer
mascara
necesär
Fem örhängen
Present kort på JC,gina tricot och mediamark!
klocka
Mjukis byxor
tröja
headsett
nagellack
pengar
lip syl med massa olika lukter
strumpor
Filt
bad saker
Godis
white bord pennor!


Det var nog allt!  Pussar Emma!




Julafton var bääääst!

Tjeeena!
Nu är julafton över :( Jag fick allt som jag önska mig,jag fick:D
 parfym,mascara,headsett,presentkort/pengar,whitebord pennor och hål i öronen, Hur naaaajs?? xDdet kom en tomte till oss jag tror jag vet vem det var! Det var bäääästa julafton Vi hade julbord,julmusik jätte mycket snö tomtar överallt man får veerkligen jul stämmning!Fyy var mysigt!Hoppas ni fick det ni önska er!!! :D Vi har fotat några bilder som jag kommer ladda upp sen när jag kommer hem på måndag/tisdag!

                                                   Kyssar Emma!

GOOOOOOD JUUUUUUL!!! <333333333

Gooood jul alla underbara!!!
Äntiligen är det JULAFTON!! Snart ska vi äta lite tomtegröt till lunch sen blire kalle anka! Idag har vi varit ute och åkt fyrjhuling sen har vi vart ute med hundarna som vanligt.Jag har inte så mycket att skriva till er ;D Men jag vill hälsa er alla en underbar jul!!! <333 Älskar er alla som läser min blogg!!! Gooooood juuuul!!!

                                                              Puss på er!!♥

                                           

                                
Bakom kameran: Moa
Nikon d5000.
                            


JIPPIE YEY!

tjaaoo
Sitter i soffan och bara chillar lite.Idag har vi gjort en del ni såg ju första in lägget,vi har åkt spark ,gjort knäck ,vart ute med hundarna  sen har vi ju såklaart gjort andra saker.Julgodiset är klaart och skinkan står nog i ungnen sist jag var i köket ! Nu ska vi ta en fika med vår knäck.Det ligger råmycket paket under granen det får inte plats ÖVERSVÄMMNING av paket kan man säga ! hahaha!! Imorgon är det JULAFTON Faaasen va kuuuul längtar råmycket jag kommer inte kunna somna i natt för det pirrar i magen. Man får verkligen julstämmning i årbrå -26 och flera decemeter snö ,garnen klädd, ljus tända och det är sååå mysigt. Men nu ska jag gå och leka lite med Moa vi ska bli lute flammisiga! hahahhhahaha!

                                                                          Tjaaao! / Emma!
                  
                                                                                      


bakom kameran: moa
framför kameran: emma/jag


Håret fryser!!

Hej hopp!
Idag gick vi upp kvart i sju.....Tidiiigt!Sen åt vi frukost och gick ut med hundarna en liten stund, vi släppte in hundarna och sen åkte jag,alexandra,Moa óch vicky lite spark.Man fick tårar dem nästa blev till is och håret vart vitt fy satan va kaalllt typ -24  grader! Men nu ska jag gå...Det blev ett litet inlägg!

                                                          Kraaamizz!


Snacka om långt tid!

Tjoooo
Idag har vi suttit i bilen typ hela dan, fast vi har vart i ett centrum,jag handla två saker till julafton och sen ett par tights.Från gävle till arbrå ska det ta en timme och 45 min men det tog treee timmmar, vi börja åka vid nio på morgonen och var framme 15 minuter över sex huuur lång tiiid som helst,jaa snacka om långt tid fast vi stana två gånger på vägen en gång åt vi hos mammas moster och sen stanna vi ju och shoppa lite! Sen när vi kom fram åt vi och fika lite och sen var det dax att pynta granen här också och det är skiiiiit mycket paket under den. Men nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt! <3333

                                                       pussar/ Emma!
Världens bästa Moooi med min kamera!
Världens bästa
världens bästa

 


Moot hällsingland!!

Tjooooo!
Imorgon åker vi till hällsingland,till mina kusiner och stannar över jul,som ni kanske sätt i några inlägg förut!Men nu ska jag fixa ording för sängen eller jag ska inte gå och lägga mig,utan stänga av datan typ.Men det kan bli dåligt med inlägg under julen,men ni ska såklart få et jul inlägg hoppas jag! Godnatt!!


                                                      Älskar er alla bloggläsare! ♥

Loooooov!

Heeeeejjj!
Jaaa ni ser rubriken änligen  loooooooov och på fredag julafton!Jag åkte till skolan som en vanlig dag,vi åker alltid till kyrkan julavslutingar och ser julspelet och sjungar! Vid kvart över tio gick vi ut till buss hållplatesn och skulle ta bussen till kyrkan. Men jääävla SL ska alltid krångla: LÄR ER KÖRA för Faan (ursäkta språket)Vi tejer stog från kvart över tio till elva typ och frös i hjäl. Vi  fick inte åka till kyrkan så heela sjulavslutingen var förstörd på grund av SL som inte kan köra jag blir så trött på allting som händer!!!Men då gick vi hem när alla fröknar sa att det blir ingen kyrka,eller vi gick till jennifer sen kom pappa och vi åkte in till norrtälje och nu sitter jag vid datan ska snart ut med Fredrik!! TREEE DAGAR KVAR TILL JUL!!! JIIIIIPPPPIIIEE!!!!! 

                                                                  KYSSAR/EMMA
Bakom kameran:jag!
En lite bild från oktober för länge sen.....Hopppas ni får lite jul känsla !!!!


Hemma!

Heeeyy!
Idag har jag vart i skolan och inte gjort så mycket jag och Maria hade lim krig och då gömde jag mig bakom dörren då ryckte hon upp den på min tå och hela nagen börja blöda och den vart lös,och nu har jag klippt av den så det är inte mycket kvar av den men det gjorde  väääldigt ont!.Men jag åker buss hem,och våran buss är väldigt liten,så vi måste ta två turer ena turen går till pappa,och en till mamma men först går den till mamma och den andra till pappa.När vi ska till pappa måste vi ta första turen och gå i det här vädret j*vla buss j*vel! När jag hade kommit hem så tog jag en varm kopp choklad med grädde Mums! Nu sitter jag vid datan och inte gör så mycket kollar bloggar,fb och skype. 
                                     puuuss/ Emma


HaHa en gamal bild på mig ! ;)

Söndag 19/12-10

Tjjäännaa!
Idag har vi inte gjort så mycket måla naglarna,kollat på film och suttit vid datan som vanligt,men det var inte lika roligt idag utan Moaaa.Hon gör allt mycket roligare! För en kvart sen tog jag ett bad,innan det spela jag och mamma kort,hon vann!! -,- Imorgon blir det skola,sen på tisdag har vi skolavslutning! Jippie!På Onsdag åker jag och mamma upp till hällsingland för att fira jul med mina underbara kusiner sååå mysigt.Det är typ -20 där och myycket snö,och jag får också träffa alla underbara hundar! Jag tror ni kommer få se bilder på några av mina julkappar efter jul!! Men i veckan typ på torsdag tror jag inte det blir så mycket blogga för mig för vi gör så mycket annat där uppe hos kusinerna.Det här blev det sista inlägget för idag.........Godnatt!



                                                   En liten godnatt bild!
 
Bakom kameran : Moa
Framför kameran : Jag!


Synvillor!


Nagellack!!!

Tjjjaaaaooo!
Nu ska jag och Emma fixa våra naglar fiina,i julklapp fick hon tre nagelack så nu ska vi pröva dem,det ena var sånt där graffiti nagellack i svart och dem andra två var i knall gul och typ orange/rosa jag tänkte ha gul med det svarta så det blir A.I.K!!!!

                                        Puss och kram emma!


GODMORGON!

Godmorgon!
Har prcis vaknat,eller nästan min data är sååååå seg när man ska sätta på den,det tar typ en timme !! ;) Idag ska vi inte göra så mycket runt efter middagen ska vi lämna Emma hos sin mamma och då åker vi förbi täby och ska handla en grej där ;) Och nu får ni bilder från i fredags!!!


                                           Puuuuss!


Bakom kameran : Jag
Framför kameran: Moa www.mtphoto.blogg.se


Bakom kameran: Jaag!
Det kommer finnas mera men dem får ni se en annan dag! <3


Sömnig!

Ni får ett till inlägg!Nu har jag duschat och är klar för läggdax,igår så låg vi typ en timme och bara snacka innan vi skullle sova. Nu har jag laddat upp bilderna så imorgon får ni se dem!

                                             love you/ emma!

Ps.Jag vill tacka Moa temrin som har gjort min underbara blogg,Jag älskar diiiig. Ta en titt på hennes blogg www.mtphoto.blogg.se Puuussss på diiig Moa!!

      

Is kaaaallt!!

Fy f*an va roligt vi har det,Emma vällte ner sitt glas så moa fick allting på sina fötter det var citron dricka så det vart ganska kladdigt sen skulle moa dricka typ vääldigt konstigt och hon börja ju såklart skratta så då skulle hon spruta ut drickan som igår,men när hon sprutar ut den puttar jag henne och hon är ju barfota så hon flyger ut i snön och blir iiiis kaaall om fötterna, jag vet inte vart jag ska ta vägen vi skrattar hela tiden utom när vi sitter oss vid datan för då blir det knäpptyst......som nu!! Det här blir nog sista inlägget för idag tror jag !!



                                                    Godnatt! <33333

Datanördar kan man kalla oss!!

heeeejjj!
Jaaa enda sen vi var ute och fota så har vi suttit vid datan,det är något spel på facebook som man blir beroende av det är as tråkigt men man fastnar vid det,DATANÖRDAR kan man kalla oss,vi har som vanligt skrattat,det gör vi alltid när Moa är med:P För typ en kvart sen gick Moa hem och åt fast jag hoppas hon kommer ner,vi sa att hon var tvungen att göra det.Om Moa har tid så kommer bilderna senare,så får ni se de i morgon.Jag är lite tjatig med det, men det är viktigt för miiig! Det har i alla fall vart en myysig lite julafton idag jag fick en sak som jag önska mig så jävla bra,det var en mascara ni kommer nog få sen en bild på den sen fick jag mer.Jag kommer ju få fler julklappar sen på julafton och så hoppas jag HaHa! xD


                                                           Puusss!

Inga bilder idag :(

Tjeeena
Det blir nog inga bilder idag som vi fotade i går,Moa håller på att skaffa en blogg till Emma och min kamera är lite konstig,så för att jag ska få bilder på min data måste jag ladda den på Moas.Men i alla fall ni får kolla in Emmas blogg sen. Min blogg kanske är trååkig utan några bilder men ddet kommer jag hoppas att ni läser den i alla fall snart ska vi äta lite julbord!!


                                                      puuusss/ Emma!
Ni får en bild...Jag hittade en ;)

Godmorgon alla bloggläsare!

Godmorgon alla underbara!
Vi vakna 08.00 för Moas klocka ringde men den sket vi i och somna om sen ringde den igen.....Så då vakna vi och börja prata sen satte vi oss vid datan.I dag skulle vi ut och fotta men när vi kollar ut är heeela dagen förstörd det typ regnar ute,så nu vet jag inte vad vi ska göra typ sitta inne och hare mys. Inlägget i går så såg ni hur kul vi hade det och idag ska vi fira liten julafton.

                                      Idag kommer bilderna på snön hoppas jaaag! puusohej!

Ni är bäääst!

Assså fy f*an vad kul vi har det,jag har inte haft så roligt på länge gud va vi skrattar.Emma jag och moa vi håller på att spela något spel och Emma fattar ingeting hennes data laggar som in i helvete!! Jag och Moa skulle hämta julmust nyss gud va vi skratta Moa spruta ut allt på verandan,så nu liggerdet bruna prickar på snön! Moa ska sova här och i morgon ska vi fotta lite bilder!! Imorgon kommer bilderna på snön som vi fotade lite slarvigt !! Ni är bäääst Moa Temrin och Emma Roos!! love!


                                                  Hare gött!

EmmaEmmaMoa!

Tjobree alla bloggläsare!Igår kunde jag inte skriva för när man skulle skriva ett inlägg så hände det massa skit och allt,sorry .. men vi handla massa julklappar igår i norrtälje.Idag så har vi haft slöjd i skolan och inte haft så många lektioner bara jobbat med en sak.Efter skolan åkte jag bussen hem och moa hängde med mig och nu har emma kommit så nu ska i sitta vid datan och inte göra så mycket.I helgen ska vi fira lite julafton med Emma så det ska bli riktigt myyys ! Idag när vi koma hem så gick vi ut och fottade lite snö bilder jag och Moa så nu kommer det nya bilder!


                                                      Ses/ Emma! ♥



Skoooojigt!!!

Hahahahahahahahahhahha, moa hade lagt fötterna på mig när vi satt på varsin stol jag höll på att brätta en sak för Moa,precis då sparkar hon in hennes äckliga fot rakt in i min muuun fy satan va kul!!! hahahhahahahahahaha...... <3

                                             Puuuuss!

MOOAA!!

Heeejsan! Idag har jag vart i skolan som vanligt ,efter skolan tog jag bussen hem,och så fort Moa är hemma utan en kompis så då passar vi på att vara heela dagen trevligttrevligt!!Så nu sitter vid vi varsin dator och jag snackar med jennifer på skype och hare trevligt Moa sitter och surar för sig själv och tycker att jag ska stänga av,hahahahahahahaha.Vi har precis ätit  gotti gott!

                                                Ses/ Emma !

Godnatt!!

Heeeeyyy!!! ;) Jag är riktig trött så jag tror jag gå och lägger mig.En ny dag i morgon= Nya bekymmer!! Godnatt!


Skansen!

Idag har vi vart på skansen med skolan vi var där heela dan,man hade matsäck med sig som lunch sen åkte vi bussen hem och jag gick på skauterna sista gången för i jul vi åt chips,jag,fillan,jenny och jossan hade chips krig så jäävla kul!! Hahhahaah det var chips över heela golvet och bordet sen kom mamma och hämta mig när jag kom hem satt jag mig vid datan sen åt vi middag.Nu ska vi pynta granen hos mamma ;)

                                    Kraam/ emma

Duschat!

Tjäääna, Jag har precis lagt ner facebook och jag håller på att stänga av datorn,men jag måste ju skriva ett inlägg till er på kvällen idag åt jag,Timmy,Mamma och perre lite fika mums,mammas safranskaka sen drack vi julmust.I morgon åker vi till skansen vi ska kolla typ å några gammla hus eller var det var...... 

                                                      Godnatt/ Emma

En liten vinter bild!
Bakom kameran : Mamma ( Anette)


Tråååkigt!

Idag har vi haft Engelska och lite annat smått och gott men det hände en tråkig sak, ja ni förstår kanske vissa HeHe min kille gjord slut :O!!! Jag kom hem tog bort alla saker på väggarna som jag hade gjort suddade på whitbordtavlan och ja tänkte efter allt ROLIGT som vi har gjort....!

                                             Ses/ eran Emma!

Julgranen!

Tjeeennaa,nu ska vi pynta julgranen hos pappa och i veckan som kommer ska jag och mamma pyntagranen och fixa tomtelandskapet , sen ska vi baka jul godis tror jag jippie !! JAG ÄÄÄÄLSKAR JUUUULEN! ;) <3<3<3
                               
                                 
                                
                                
                                 Förra åretsjulgran hos mamma....Lite suddig men.men HeHe! ;)


Mot fotbollen!

Jag vaknade vid 08.15 och satt på tv sen åt jag frukost. Så nu har jag tittat på tv och datan lite snart ska jag på fotbollsavslutingen och sen in till norrtälje för att handla lite julklappar IGEN HaHa!  Nu ska jag ta på mig fotbollsklädder. 

                                                   Hare bra! ;) 

Har inte bloggat!

Sorry har inte hunnit blogga , i skolan har vi inte gjort så mycket vi skulle ha slöjd men läraren var sjuk och då fick vi vara i klassrummet och göra vad vi ville så då spela vi kort.Man fick sitta vid datan och va ute sen mycket mer saker.Sen efter skolan åkte jag hem med Jossan och vi hade råånajs i bussen hem med Joel hahahahahah jag och josefine gjorde inte så mycket vi var ute och sen har vi suttit vid datan . Idag har vi fixat med rummet nästan allt är klart nu ska bara väggen målas och sen runt förnstret sen är allt klart vi var på glögg hos Rebecka mytsigt sen åkte pappa och Minna hem så jag stanna vi lämna lite jultidningar sen gick vi hem till rebecka igen och fortsatte med det vi gjorde!!

                                               Ha en bra kväll!

Förra årets pepparkakshus.

SKIIT ROLIG DAAG MED UNDERBARA MAARIA! <33

Jaa ni ser rubriken, jag har vart med Maria hela dagen vi har haaaft skit kul vart ute med Oscar,Oliver och vi har åkt pulka sen har vi pluggat lite.Vi gjorde en sak som var riktigt rolig.Nu vet jag det ;) I skolan har vi haft hemkunskap och vi baka pepparkakor jääätte goda sen har vi haft NO/ENG och gympaa ! 

                                                     Puuusssii/Emma

Ätit!

Har precis ätit, so vanligt tittar jag fb och lysnnar på musik på spotify!

                                      Ha en bra kväll! <3

Mamma!

Heeeeejisan! Jag åkte hem med bussen och var tvungen att gå till pappa tråååkigt så jag försökte ringa mamma men hade inga pengar på mobilen då gick jag från bussen till mamma hon var hemma.Och nu sitter jag här i soffan.Vi har inte gjort så mycket i skolan haft matte,musik och engelska !
Kraaam h

Snabbt inlägg!

Tjena, nu ska jag lägga mig i sängen och titta på tvm,har typ vrikat fingret idag Gjorde vääääääldigt ont och nu när jag skulle duscha fick jag bråttom,och nu kan jag inte ens böja det typ !! :((

                                         Gooodnaaatt/Emmsi! <3

Scouterna!

Heeeyyy! Idag har vi inte gjort så mycket i skolan vi har hållt på med jultraditioner och gympa,sen efter skolan gick jag Fillan och Jossan till scouterna.Och nu har jag kommit hem,och som vanligt sitter ja och tittar på fb sen lyssnar jag på musik snart ska jag äta middag, jag är välldigt hungrig! ;)

                                         Ses senare/ Emma! ;)

En gammal bild från förr förra året i Oktober!
Bakom kameran: Emma svanberg (jag)
Framför kameran :Snön!

TV!

Tjingeling badring, nu ska jag borsta tänderna och fixa ordining mig förläggdax jag tänkte titta lite på tv innan jag somnar så jag söger godnatt,sov så sött,dröm vackra drömmar!

                                                     Kraaamizz / Emma 

Gammal bild kommer du ihåg Moa vi var så flammsiga!
Bakom kameran: Emma svanberg (jag)
Framför kameran: Moa Temrin


Musik!

Ja ni ser rubriken, jag sitter och lyssnar på olika jullåtar på spotify fortfarande.Jag tittar lite på fb och chattar med Moa och Maria !


                                       Ni får en liten bild idag!


Hemma

Tjena, nu är jag hemma efter en dag i skolan och har vart i norrtälje enu en gång och handlat julklappar!Idag har vi inte gjort så mycket vi hade ett matteprov i fredags och fick reda på poängen jag fick ALLA rätt J*****T Nöjd.Så nu sitter jag och lyssnar på lite julmusik på spotify!

                                            Puuuussssss Emma! ;)


Bilder kommer!

Nu ska jag lägga ut bilderna på pepparkakorna som jag bakade :)




Bakom kameran: Emma
Framför kameran: Pepparkakor

PEPPARKAKOR :)

Godmorgon allesammans!Nu ska jag baka pepparkakor,bilder kommer på de, sen ska jag lämna lite jultidningar. Och sen blir det fotboll Som ni såg i inlägget igår! :)

                                             Kramizz!


Godnatt!

Hej Hopp, nu ska jag fixa ordning mig för läggdax.Det blir en lång dag i morgon!

                                     Kraaaam Emma


En bild från i sommras vid kalkbrottet.
Bakon kamren: Moa Temrin
Framför kamren: Emma svanberg

En underbar dag med Moaaaa!!!

Heeeeeejsan, från och med igår efter skolan så har jag vart med Moa, vi vart och handla julklappar till släkten och kollat lite annat, och idag har vi varit ute och fotat lite vinter bilder sen har vi fixat min blogg som ni ser.Och i morgon blir det fotboll vid 12.00  sen in mot norrtälje vid tre tiden, ska kolla på NGF som gör juluppvisning.

                                  Puss och kram skumbanan /Emma :)

VÄLKOMNA

Välkomna till min nya blogg!


Välkommen till min nya blogg!