Valborg!

Då är det valborg idag då! Vi ska till rebecka i kväll. Sen händer väll inte så mycket mer :)
Jag kanske ska vara med Moa Eller ska jag göra något skojj. I går var jag hos moa, det var myys.
Jag vill bara säga att jag saknar er däruppe i Arbrå jag vill dit igen, med alla hundar :)

Och förlåt att jag inte har lagt ut några bilder efter inläggen, men jag har  bara inte haft tid.

Foto: Jag • Modell: Viking •Kamera: Canon x10

JAMJAM! :D

Nu har kag hjälpt minna med att ställa upp dikstrasorna på hyllor, det vart finfint. Snart ska vi väll äta. Sen ska vi gå i affärer och kolla lite, efter det ska vi köpa godis på JAMJAM! :D
Men nu ska jag gå! Puss och hejj!


IDAG MED

Jag är på jobbet idag med, trevligt. SÅ nu sitter jag vid datorn, soom vanligt. Nu ska jag gå och hjälpa till minna :)


PÅSK PÅ FROMS # 2


påskbordet och lite förrätt :)


På jobbet!! :D

Jaha, då sitter man här igen för sina små läsare. Idag hängde jag med papa till jobbet äslkar att vara där. Har det super mys, vi har käkat jätte go lunch sen var vi på en sko affär med hittade inget. I mrogn ska jag vara med Maria eller några andra tror jag om jag hinner. För jag ska ju sova hos minna det ska också bli myyyss! :D Lovely!
Snart kommer bilder :)

                                // svanberg!

TACK MOA!

tack moa för att du fixade min fiina blogg, du är bääst.
Den är ju inte heller klar än det där var ju bara headern :) <3

Underbart!!

Det är såå underbart och roligt att vara där uppe, man vill verkligen inte åka hem. Men man måste ju någon gång.
Sen skulle vi ju åka tåg hem idag, jag kan ju inte säga att det gick bra jävla SJ Jag hatar det!! Allting ska krångla först kommer tåget lite sen tungfär 10 min , så det var lungt då hade vi ju typ 5 min att gå på i jävle, så det gick bra, sen har vi åkt 10 min då säger dom att vi ska gå av här och ta en annat tåg, och så blir det ju super konstigt, men vi komma hem i allafall.
Så det vart en liten resa :)
Hahah nu msåte jag gå! :D

VARSEGOD EMMA!

nu har jag satt upp en ny och fräsch vårdesign till emma, rätt enkel. Just nu ligger hon bredvid mig  och sover som en stock men imorgon får hon se den ordentligt och jag hoppas att både hon och alla läsare gillar den.
en bild på den nya headern:


puss på dej ♥

//Moa (mtphoto.blogg.se) <---- k i k a  i n  v e t t j a.

PÅSK PÅ FROMS # 1Foto:Jag • Kamera: Canon x10

Onsdag då far....

.......vi hemåt , jag och Moa åker tåg hem.  Men det värsta med det är att mamma kommer ta med våra datorer, så vi kommer inte kunna sitta vid datorerna något :( Inga inläägg, spel , facebook och skype :( Men jaja så är det. Idag skla vi väll träna agility och annat skoj.


Påskafton är över!

Nu var påskafton över :( Men den vart ritigt trevlig. Så jag är inte ledsen, vi har haft en jätte trevlig helg och i mrgon åker vi hem för mamma ska jobba. Allt som vi har gjort: Kört  agility, solat, ätit god mat, gått på promenad , vart ute , leta efter påskägg, fotat och ätit myycket godis! :D

VÅR
Foto: Jag och mamma | Kamera: canon 10x |

ÄGGJAKT!!

Vi ltrea påskägg ungerfär en timme. Som våran kusin hade fixat till slut hittade vi det. vi fick godis och pengar, myyycket gott :) Snart ska jag och moa ut och fota lite tror jag. He en bra pååsk!! :d Hoppas ni får mycket godis :)

Påskafton!

Idag är det ju påskafton, myys. Idag ska vi säkert köra agility,leta påskägg och leka med hundarna. Sånt som man gör här upppe.Igår var en fantastisk sag, vi hade super roligt med hundarna dom var jätte duktiga, vi solade också. Det är ju jättevarmt ute redan nu så det blir en kanon dag. Snart ska jag och moa äta frukost.
Glad påsk alla min små sötnosar, hoppas ni får många ägg med mycket godis!

Puss!

BLUE # 2

BLUE # 1Foto: Jag | Kamera: Canon 10x |

Långfredag!

LÅngfredag idag då, känns riktigt skönt :) I mrgon är det påskafton , jihhuaaa!! :D  Har vart och fotat ganska många bilder , när vi var ute med hundarna. Så bilder kommer snart. Snart kommer Rebecka hit , trevligttrevligt :) Det här vart ett kort inlägg men jag har inte så mycket att skriva om, men vi hörs senare det lovar ja.


Skärtorsdag!

Idag är det skärstorsdag, och vi har äntligen Pååååssssskkkklloooovv!!! :D Jag har inte bloggat på några dagar. Jag vet inte var för menmen :( Men nu ska jag försöka komma uppp lite. Just nu sitter jag och Moa vid varsin data uppe i arbrå , med alla mysiga hundar. Så här  stannar vi tills på måndag. I mrgon ska vi inte göra något spelcielt mest vara ute. Men vi hörs!! :D

Lite saker som jag vill ha! :D


Det här var lite saker jag ville ha!!! :)


Underbara dag♥

Åååå, det är för skönt ute. Helgen har vart RIKTIGT bra på ett sätt, men dåligt på ett annat sätt. I lördags var jag ju med Goingarna Gabbe, Alex och Felicia. Vi hade det tooppen var ute hela tiden och hade det skojj. Såå det var en braaa Löördag det. Puss på dig Gabbe♥ I går var jag ute hela dagen med , eller nästan i allafall vi fixade lite på tomten. Så det blev faktist fint. Men det dålga med den här helgen är att jag har vart lite små sjuk hostat och haft ont i halsen, s det är inte så roligt. Men nu ska jg nog ut oh göra nånting eller så fortsätter jag lite med datorn. 

                          // Svanberg!


Jag förstår inte ?!

Jag förstår inte, är det Sommar eller Vår? :)
Svara gärna :)


Städdag idag då!

Förlåt att jag inte har bloggat idag och igår men nu ska jag berätta om mina dagar.

Torsdag:
I Torsdag gjorde jag inte så mycket utom att, jag var på fotboll :) Det var alltid lika trevligt. Jag fick en boll i huvudet på rsten det gjorde inte ont. det kändes ju, men det gjorde inte s ont :O

Fredag:
En underbar fredag med Marria. Vi åkte buss in till norrtälje och så sålde vi majblommor där också, det var trevligt jag kan ju inte säga att det gick bra, vi fick nästan inte sålt på något :/  tack Maria för en Fiin dag. Älskaar dig!!♥
Efter det åkte jag hem vi åt middag jag gick ut till området för att sälja majblommor snacka om att det gick bra!! :) Sen var det dax för mat då åt vi. efter det fick jag jtte ont i huvudet :( Så då gick jag och la mig tidigt.

Idag:
Idag ja men vaknar med värsta hostan så nu måste man ha hostmedicin asså, inte roligt. Idag är det städdag i området så jag och Fredrik gick dit me vi gick hem för typ en timme sen, så nu sitter vi här med datorna. Vid ett då ska jag möta fiina männsikor :)

Lite roliga ssaker som hänt :
I går var jag ju och sålde majblommor, då gick jag in i ett trapp hus då tänkte jag , jag ringer på där för det var jätte hög musik så dom var ju hemma. När jag ringer på några gånger kommer han ut, då Kommer en kille ut i bara kallingar :/
Sen i gåt cokså då var ute med fredrik, det är ju så roligt att sjkunka ner 10 cm i en lerpöl som man  inte har några skor tills idag :( Sen skulle jag rädda bollen för vi spela lite fotboll, och vi har ganska blött på våran gräs matta, så då halckar jag på rumpan och så vart man ju smutsig där med :/ Jaja det där var lite grejaer som hade hänta mig :)

Nu ska jag fortsätta chatta med några :)

Videung :)


Flowers!
Tjenare!!

tjaba alla bloggläsare!!♥
Klockan sex blir det middag hos mooiiss, för hon har ju fyllt år. Så då ska vi fira henne antagligen alex också :) Just nu sitter jag vid datorn, försöker ringa mamma men hon svara inte, eller jo nu gjorde hon det. Nehe nu la hon på:) Men ska ringa henne igen snart. hahah. Nu ringer hon igen, så nu prtar jag med mamma. Men  nu ropar pappa på mig. så nuska jag springa till honom!

                                    Kraaam!

....... :)

Kom hem från träningen för 1,30 min sen. Jag hoppa driekt in i duschen, sen så åt vi lite och så satt jag mig vid datorn. Just nu sitter jag coh äter jätte god galss. Smakisgt!!!! Men snart ska jag gå och borsta tänderna efter galssen, sen ska jag kolla lite på tv!

200 inlägg!!

Nu har jag skrivit 200 inlägg!

201 med det hät! :d

School!!

Skolan var helt okej, spela fotboll på rasten. Vi hade mest SO idag och lite matte. VET NI jag fick ALLA rätt på matteprovet som vi hade i torsdags. Så jag vart jätteglad.

MOOOOAA TEEMRIN!!

GRAAAATTIS VÄRLDENS BÄSTA,SÖTASTE,FINASTE OCH VÄRLDENS BÄSTA FOTOGRAF TJEJ!!!! ♥♥♥

Alla roliga stunder, skratt anfaall vi har haft, jag ångrar inte en minut av dom. JAG älskar dig Mooooooooaaaa!!!!

Vaarmt?!?! :D

Guud var det är varmt ute, nu är det verkligen vår. Gissa veem som älskar det : Jaaag! vi har fått mycket läxor idag, så jag måste pluggapluggaplugga. Annrs har detinte hänt så mycket hängde med jossan hem efter skolan, skulle vara med maria men hon kunde inte :( Nu ska jag äta, pappa roppa precis. Puuuss!

Jag innan fotbollsträningen :D

Myysigt!

det var toppen på bion, vi fika före. sen efter så kom gabbes pappa och hämta oss då åkte vi hem till han spela lite fotboll, och bandy sen åt jag middag där. Efter dte kom perre och hämta mig. Och nu sitter jag och kollar på stockholmbåstad, sista avsnittet!
Gabbe jag älskar diig! ♥ det här måste göras om!

Emma hoppar!! :D
Foto: Jag Modell : Emma!

Bio!

Klockan fyra blir ju bio med min kille. sen har jag inga andra planer för idag, hoppa studsmatta. Snart ska vi grilla lite korv, jammmyyy! Emma håller på att hoppa medans jag sitter med datorn ute. Vi har cokså fotat ganska mycket så bilder kommer någon dag i veckan :D

Snyggingarna!

Snyggingarna på studsmattan!

Jag har tänkt på...

Jag har tänkt på det heela tiden sen i fredags men har aldrig gjort så här kommer det.

GRATTIS ALEXANDRA PÅ FÖDELSEDAGEN FIIINNA DU!!! :D <3333 PUUUSSS!

←Alex och Jag→

studsmatta!!!

Snart sja jag äta frukost. Sen efter det ska vi sätta upp studsmattan, vi gjorde det inte i går för att vi kunde inte!  men nu ska den upp!


Tjejmiddag? ja, tack!

Guud så skönt med fredag, efter en riktigt rolig skolvecka är det helg. det är så roligt på rasterna för nu är det ÄÄNTLIGEN vår då kan man spela fotboll. igår var det storm, på fotbollen var det ett mål som nästan välte på en i vårat lag :/ Sen så hade jag massor tagg bollar på mi tröja så ja snacka om att jag skratta! Så det var en rolig träning det. Bollen flög i slowmoschion ( vet inte hur det stavas ). Snart ska jag på fest hos jentan, ska bli kuligt värre. sen i mrgon ska jag inte gör något specielt och på söndag ska jag gå på bio med gabbe! <3 Men nu ska vi gå ner och tjata på prre att vi ska sätta upp studsmattan!!! :D :D Bilder kommer om vi gör det!!
Puuusss!

Stooorm!

Guud vad det blåser, det har säkert ramla tre fotbollsmål under våran träning. Det har vart ström av brott två gånger, hoppas det håller sig så här nu. jag kommer inte kunna sova :( Nu sitter jag i soffan, ska snart hgämta min datasladd datorn kommer dö snart. Mamma åkte rpecis tll jobbet. Men nu ska jag kolla lite annat! pussohej!

Jag var och fotade lite härom dagen, och jag vart nljd med den hära! :)

Strålande soool!

Idag har jag vart med Maria , gabbe och alex. Emma älskar't! Sen på rasten spela vi fotboll det var jätte roligt. I helgen kommer Emmmaaa. På fredags ska jag på fest, sen på lördag ska jag vara med emma och på söndag ska jag kanske på bioo!!! :D I mrgon har vi matteprov, jag tror jag kommer klara det känns som det i alla fall! Men nu ska jag kolla lite bloggar, fb och bio tider!
Syns mina söta läsare! :D


Tussilago!:D


Måndag , onsdag!

japp, i går var jag med Maria det var as kul. Först var vi coh fota, batteriet på hennes kamera dog så vi fick ladda det efter det gick vi ut och fota mera men då var gabbe och Alex där. Så vi var med dom i stället mycket trevligt! Sen skulle vi vara med dom efter maten men gabbe kunde inte så jag och maria var och cyklade med oscar och oliver. Och i mrgon ska jag också vara med  henne! Hur najjs?!

Just nu sitter jag och snacka med två fiina tjejer Jennifer och Felicia! Kolla den hära bloggen www.jentanisaksson.blogg.se !

Puusss!

En riktigt fin bils eller hur! hahahha !:D


Regn!

Det regnar! hahha!
Idag gick jag ju inte på fotbolls matchen :( Jag skulle ju fota men jag åkte till jossan, och var där sen så bötja det regna. Men nu har jag inte så mycket mer att brätta! :( Ses.


Fotaaa!

Tjatja bloggen!
Nu tänkte jag gå ut och fotta lite, om bilderna blir bra ska jag lägg ut några!


Blev inget!

hade ställt klockan vid sex, jag gick upp  och stängde av alarmet sen la jag mig och då somna jag om driekt sen kommer pappa och väcker mig. Jag ska ju på fotboll idag med men jag ar sååå trött så jag gick inte, sen så ville jag men det varförsent att ändra sig då :(( Men det kommer fler till fällen. Nu sitter jag här och kolla på tv OVANLIGT! jaja men nu ska gåå:)            
  

Fotbolls cup!

Idag har det varit fotbolls match det gick väll bra. Första matchn vann vi med 1-0 och andra matchen förlora vi med 2-0 men dom spelade jäätte fult spel två i våra lag var stemplade, och sen sista matchen kom vi lika med
1-1, dom spelade också fult en sa dom idiot till sen var det en tjej som typ var på mig fast jag inte hade bollen. Annars var det super kul, imorgon är det också match vid åtta på morgonen, vet inte riktigt om jag ska gå! :(
Men nu ska jag kolla lite på tv vi hörs! <33

1 april!

Tjernare!
Har ni lurat några idag? Jag har inte blivit lurad så mycket mest skämt men jag kom på dom driekt. Idag har det var en smårolig dag en sån fredag som det brukar vara på fredagar. Utom att Emelie ska komma idag ( ''timmy tjej ) Ska bli rååå najs. Längtar som en galning att få träffa henne,äääntligen.I morgon är det cup i fotbollen vet inte om jag ska gå tror det, men annars blir det annat. Jag blogga inget i går och i förr går. I onsdags var jag med jossan och i går var jag hemma och plugga.
Ps förra inlägget " converse " detvar två gånger!:)

Här får ni en liten vår bild! :D