O.P.I nagelack!



Det här nagelacket, är jätte bra tycker jag, det håller länge och så som ett nagelack ska göra.
Pris: 150 kr, det är ett väldigt dyrt nagelack :)
Färg: Rosa, jag älskar den här färgen!
Det här nagelacket rekomenderar jag!

Cakes! # 2




Foto: Jag!
Kamera: Canon 10 x!

Viking line bilder! # 1





:D

Dagens outfit!


Viking line!

Heej alla söta !
Idag har jag vart och badat , cyklat till ica och träffat evva och robbans lilla valp tage! Han var ju grymt söt.
I morgon ska jag och mamma åka till åland, en dags tur med vikingline, jossan kanske hänger med:) Men annars åker vi själva kanske inte det roligaste tillfället att åkma bara med mamma, men har frågat massor med folk men ingen kan ju, men efterssom jag äslakr att åka båt så blir det kul.
Puss!

Snodde bild från google

Hallon!





Foto:Jag
Kamera: Canon 10 x!

Cakes! # 1





Foto: Jag !
Kamera: canon 10x!


Shopping!



Gina tricot: 149 kr :)
finare i verkligheten :P


H&M: 129 kr



H&M: 49,50 :-


Stadium: 49,50 :- ( rea )

Jätte trevlig dag med moa i täby centrum lite jobbigt var det, ena sekunden tappa jag bort min väska sen trodde moa att alla hennes pengar hae försvunnit men vi hitta allting :D

MOA ÄR BÄST!

Tjja, igår kom sofie och kenneth hit, vi åt middag och fikade. Sen cyklade jag upp till moa och sov där, riktigt myysigt, så idag har vi typ inte gjort nånting, spelat fru holm och så, vi har precis ätit! I morgon ska vi nog in till täby centrum och shoppa lite, ska försöka lägga ut bilder på de om jag köper något, ska bli riktigt roligt, eftersom jag älskar att shoppa. + att jag ska ju shoppa med världens bästa tjej!! >#
Puss!

Mysigt och kul!

Heej, har haft det underbart med maria, vi har badat spelat sims 3 och spelat ett bil spel på xbox, cyklat och kört agility. Och idag så har jag spelat sims 2 hs mamma, så jag är nörd i det. Sen åt vi på gräddö cafe! Jätte mysigt, vi kolla på fina,coola båtar. Nu har, dom åkt alltså elvis,liam och håkan åkt hem :( Elvis är ju för söt och dom andra så snälla! Kommer sakna dom, men det här tog en kvart att skriva så jag får ge upp!
Föröker skriva i morgon eller något!! :D <3

Cool groda va, perre hitta den idag!

Lite bilder!

Idag!



Jag, mamma och perre var på ett fik vid gräddö, as mysigt sen kolla vi på fiina båtar!
Igår:


Jag har varit med maria , jätte kul!! Berättar mer sen i ett annat inlägg! :D <3

Det ska bli sååå kul!

Det ska bli såå kul och fåträffa den där tjejen ( maria ), har inte fått träffat henne på heela sommalovet, längtar tills i morgon.

Min cheyy! :D <3

Synd! :(

Godmorgon, noelle åkte hem idag, för en sak så det var inte rolig. Men jag vakna vid typ 20 i nio satt på en film. Och nu sitter jag vid datorn.Vad ska man göra idag när det är sånt här tråkigt väder? jaja, det vart ett kort inlägg! Ses senare kanske!


Han är ju för söt!




Första bilden: Cooling!
Andra bilden: Laser killen!
Tredje bilden: Söt kusin va?

Bada, bada!

Igår kväll kollade jag på film med noelle, och sen innan det var vi och bada. Det gjorde vi också idag kom hem ungefär för en timme sen , då åt vi lunch billy pizza. Nu sitter jag vid datorn med liam brevid mig, noelle sover elvis sover timmy datorn.
// svanbergss! '

Vadå? jag drack, min miiin!!

Har alltid roligt! :D

Heej, har haft det jätte bra jag och emelie har kollat på fem filmer, och igår sov jag hos minna, vi var och shoppa, jag köpte ett läppglans med polka smak och lukt, och minna ett choklad lukt, sen köpte jag taghits, linne och strumpor! Sen åt vi middag , spela yatzy jag bada vi målade naglarna, och nu idag kom noell,liam, elivis och håkan hit, trevligt dom ska vara här tills på söndag riktigt trevligt, och på söndag natt kanske jag ska sova hos minna, elleer något! Nä nu ska jag göra andra saker, pussochhej!! :D


Mitt läppglans som luktar ´polka, och sen världens sötaste tre åring! :D <3

Myyys! :D

Tjaa, har haft det fett chill dm här dagrana, igår sov moa hos mig och jag ska sova hos henne idag. Simon,Anton,Minna,Fredrik,Emma,Moa, Emelie, timmy och pappa skulle kolla på en film , och det var så klart en bra film om hajar, men efter en stund gav jag upp, så feg som jag är,,,hihihi!Så nu sitter jag vid datorn och kollar på min lilla film.Nu ska jag kolla vidare! :D
Funkar inte att ladda upp bild! :(

Gott!

Heejjj, gjorde en jätte god efterrätt idag med minna!Typ någon lätt fryst glass, med passions frukt, men hinner inte äta den idag det blev så sent och minna fick ont i magen. :(Så det får bli i morgon, sen fick jag godis av minna och fredrik hihi, jätte gott. Idag har jag vart med emma vi har spelat kort, bakat och kollat på film. Sen har jag och minna spelat jätte mycket kort och yatsy!
Nu ska jag kolla facebokk och lite bloggar, sen kanske jag kollar på någon film!
Kyssar svanbergss!


hahahah, sista bilden var JÄTTE suddig, men ville lägga ut den fr det var ju en mysig bild! Så ursäkta mig!!!

Baka baka liten kaka!

hejhej, vi ska ju ha cafe på lördag, jag emma och moa som en liten tradition som vi hr varje sommar :D Så då måste man ju baka massor också. Idag ska jag vara med emma och typ baka. Sen kanske jag och pappa hittar på något vem vet, åt en jätte god fruksot idag , pannkakor och jordgubbar, jmmiiieey. Nu ska jag fixa ordning mig sen sticka till emma! pussochehj! <33

Bild i repris! :(

Goodnight!

Tjaa, ska snart sova är trööött Zzz! Kommer kanske inte bli någon bloggning för det är ju sommar och sol, så har inte lust att blogga. Man badar ju istället! :D Ska inte göra nåogt specielt i morgon. Nu ska jag sova!
Godnatt alla bloggläsare, men kom ihåg kolla fortfarande bloggen, för det kan komma inlägg!! <3


Änder!



A Big Flower!


The sun shines on the water



Bakom kameran: Emma ( jag )
Kamera: Canon 10 x

Grönan,inget blogga och skutskär!!

Förlåtförlåt, hr
ar inte bloggat på mer än en vecka REKORD ! INTE bra. Men i alla fall i måndags var jag på grönan, trevligt!! Men jag vet inte vad som har hänt med mig, är jätte feg, vågar inte åka frittfall! Sen var vi i skutskär på hundtävlingar, myyysigt som vanligt, vad ska jag mer skriva ni kommer ju aldrig orka lääsa allt som har hänt, så jag säger inte så myket mer. Jag har ju också varit med underbara moa och emma.
Puss och hejj! Kommer kanske lägga ut bilder!

Dagarna i arbrå !


Floyd kollar på fåren!


Vi har kollat på björnen men såg ingen!

Hitta en liten jägar stuga!Låg massor av Gamla cola burkar där, haahha ilden var suddig den som jag tänkte!!
hahah nu ska jag cykla puusss och hejjj!!


Ödla!



Bakom kameran: Emma (jag)
Kamera: Canon 10x

Förlåt! :(

Sorry att jag inte har bloggat något, har inte något att skriva, utom att det åska i morse vid halv fem och blixtra, blixten har slagit ner i vårat område , ass läskigt asså jag hatar åska så det var inte roligt och moas hund :/ Är det någon mer som hatar åska kommentera! :D <3 Ska lägga ut bilder senare tror jag från arbrå. -nu ska jag spela gin rummy med moa mamma och emma! Puss och hejjj!


Sheep!




Bäää! <3