Dag 11: Kärlek

Okej, nu har vi kommit till kärlek, vad ska jag säga.Jag har vart tsm med en kille som jag gillade väldigt mycket men det räckte inte såå länge, och jag gillade verkligen honom .Jag har haft jätte härliga stunder med gabbe, jag kommer aldrig glömma dom!! ♥♥♥Det var kärlek för mig!

                                                              Jag och Gabbe!♥


Dåligt av lille Emma!

Jag har absolut ingen blogg lust men jag kan berätta lite snabbt om dagen. Nämnde jag något om att vi skulle på brännbloll idag, jag tror inte det. Men ialla fall så var vi det och det gick grymt bra för oss, vi vann alla utom sista i finalen så vi kom två, men grryyymt glad endå! efter det åkte jag till maria och vi var där och bada i fillans pool, mysigt värre 26+ grader, efter det har jag vart med moa hela kvällen. Nu mååste jag gå coh lägga mig! Puss och hejj föresten bilder kankse kommer från morsdag!

Morsdag!

Idag är det ju morsdag, grattis till alla mammor.Och specielt till min mamma! <3 SKa fika lite nu hos henne!
Älskar dig mamma! ( Konstigt inlägg )

Där är min mamma! Och en liten bild! :D Puss

Dag 10: Rädsla

Hmm.... Vad ska man säga, jag gillar inte spindlar,ormar och typ sånt där äkligt. Och jag hatar vampyr filmer, jag tycker det är as läskigt. Det är inte så mycket mer,eller det är klart jag är rädd för mer men kommer inte på något nu! :)

Dag 9: Idrott

Japp, nu är det idrott. Jag går ju på fotboll på vardagar och fritiden, jag älskar det. Det är så roligt specielt när man har fiina lagkamrater! jag kan verkligen förreslå den sporten.

På bilden är jag nummer 16 men egentligen är jag 19!

Norrtälje

Tjenare
I går var jag på tjejmiddag hos en i fotbolls laget och vi hade det super skojj. Sen idag sov man till halv tvolv INTE bra Emmaa!! ahaha, vi har precis vart i norrtälje. Där träffa man Maria, den lilla söta tjejen ska man vara med på måndag. och sen händer inget mer specielt den här helgen. Juste det är ju morsdag det ska man ju fira.
love/ E!


Fotboll heela dagen!

Tjoo, jag har spelat fotboll hela dagen, först på gympan och sen på alla raster! :D ( Verkligen intresant ) Men det har inte hänt så mycket mera. Sov en extra dag hos mamma igår, det var myyysss! :)
 Men nu ska jag kolla lite annat, eller har typ inget att göra menmen! :D



Dag 8: Husdjur!

Har tuvär inget husdjur, eller jo jag har fiskar men det räknas inte. OCh jag vill ha en hund!!!!!!!

Dag 7: Vinter


Hitta inte min favvo bild! :(

Dag 6: Favoritpryl/ar




Hihihi, jag äslkar det hära sakerna!! :D

ÄÄntligen!

Åååå, äntligem gjorde jag ett mål på matchen. ja. som ni kankse fatta vi hade fotbolls mtach i söndag och vi vann, jag och fillan gjorde måål! :D :D Är så jävla nöjd. 2-1 Blev det till oss! Så jag är ass glad, sen efter det så åkte vu och åt på pizzeria! :) Idag har jag varit med jossan !
Nu ska jág kolla på tv, vi höörs!

Hihi, snodde från moa!
 

..........

Bloggar i mrgon om helgen!

Godkväll!

tjaaa,idag skulle en kille komma till klassen och hälsa på men han var sjuk :(  Så de blir en annan gång, men vi hade matte prov och det gick INTE bra!Annars har det inte hänt något. Joooo, klart som fan det har hänt något Emma ÄÄNTLIGEN, så vi har åkt fhyrhjuling och sen studsmatta och till slut typ kubb och annat skojj! :D <3 Massor var med, nu sitter jag i soffan med moa och emma, moa ska sova här, och i mrgon ska vi foota! :D <3
I morgon ska jag ta spruta!
Tjingelinge!

Dag 5 : Familjemedlem




Dag 4: sommar


Lite sommar bilder! :D

Plommon träd!



Bakom kameran: jag
Framför kameran: Blommor
Kamera: Canon 10x

Nu så!

Nu så, ska jag ta det lite bättre. I går var vi på bästa 5:an med min klass, det gick bra som ni såg. Kom ju trea i ett hit som var 80m  och 11 i 800 m. Man kunde ställa upp i längdhopp, 80m , 800m, kula och höjdhopp jag ställde upp i allt utom hööjdhopp! Av alla skolaor som var med så kom våran skola 3:a så det var toppen! :D Idag hände typ inget i skolan.
Pusss

Jag är nummer 16 på bilderna men nummer 19 på riktigt. Ps. mamma är inte så bra på att fota!
Mer bilder kommer säkert när mamma har fotat lite, har ju match på söndag! :D

Bästa feman!

Idag var jag på bästa femman, det gick suveränt. Eller jag vann inte men kom 3:a i 80 m i ett hit!Och 11 av 22 i 800 m! Så jag är nöjd!Efter det så var jag med maria och var dit till ungefär nio. Rooligt värre. Nu msåte jag hoppa i säng. Snabbt inlägg om dagen men skriver mer i mrgon, typ var det var för grenar som man kunde ställa upp det om ingen visste! :d

Dag 3 : Tema grön!


Bakom kameran : Jag!
Framför kameran: Björk
Kamera: Canon  10x

Dag: 2 Bästa kompis/ar


Min chey!

Fiiina du!!

♥♥Love!!
¨
Haar måånga fler men ni är bäästa! :D ♥

FYRHJULING

tjooo sötnosar!
moa hängde med mig hem efter skolan , vi gjorde inte så mycket eller vi åt mellis sen kolla hon på något program på 5:an. efter det gick hon upp till lasse, hampus kommer och jag börjar åka fyrhjuling. Sen så har vi åkt typ fyrhjuling hela eftermiddagen! :D
Vi ska åka efter maten, såå jäävla kul. Svergie vann ju inte hockey Vm mot finland 1-6 tror jag, och eric vann ju inte heller men kom 3:a i eurovision song contest.
nu ska jag snart äta och ladda över lite bilder! :D


Dag 1: Självporträtt

Har ingen :( Förlåt!!!

Nu ska jag börja igen! :D

Dag 1: Självporträtt.                            
Dag 2: Bästa kompis/ar
Dag 3: Tema grön
Dag 4: Sommar
Dag 5: Familje medlem
Dag 6: Favorit pryl/ar
Dag 7: Vinter
Dag 8: Husdjur
Dag 9:Idrott
Dag 10: Rädsla
Dag 11: Kärlek
Dag 12: Sorg
Dag 13: Favorit kläder
Dag 14: Mat
Dag 15: Nåt du ä stolt över
Dag 16: Favorit bild
Dag 17: Tema röd
Dag 18: Dagens
Dag 19: Tokigt


Fotbollskola.

SKa snart på fotbollskola, pappa har precis åkt till stockholm så jag sitter hemma sj'lv. Snart kommer marie och rebecka att hämta mig :) S¨då åker vi mot fotbollskolan, har inte så mycket mer att säga :D
pusspuss! :D

:O

Börjar gilla justin beiber mer och mer för varje dag typ, help me! ? :O



FREDAG DEN TRETTONDE!

idag är ju fredag den trettonde, och vad betyder det? Jo otursdagen :/ Men det har inte hänt något med mig puuuhh. hhahah :D Sla snart på tjejmiddag hos en kompis, myys. Min vecka har inte vert på topp :( först så gör min kille slut, sen så förlorar vi med 7-0 igår mot vaxholm, typ. Vet inte riktigt vad dom hette. Men nu snackar vi inte mer om det. Nu måste jag göra i ordning mig! :)
love!♥

Sötnosen! :D

Inte på topp.....

Bloggningen kanske inte har vart på topp, sen det hände :( så jag är lite ledsen men det går väll över snart hoppas jag. har snart match eller nsrta och snart ska vara där halv sex så jag måste byta om. För vi ska hamtach och nu ska vi ta dom dära, lättare sakt spöa skiten ur dom! säger hur det gick senare!

inte världens finaste bild! :/

:'(

Ååååå, hela den här dagen är förstörd, min kille gjorde slut!! !:( :( Men jajaj, fotbllen kanske muntrar upp det.
Har ingeting att brätta! Pusss!


Converse! # 2



Bakom kameran: Moa!
Framför kameran: Emma! :D

Match!

Tjeena!
Hade fotbollsmatch i går, vi förlora med 3-4 men annrs var det super bra. På torsdag ska vi också ha match och sen blir det fotbolls skola heela helgen :) Annrs har det inte hänt så mycket utom att det är ju underaart väder ute, sååååå skönt. Idag kom Minna och fredrik upp för fredrik ska prao i mrgon, så det var trevligt.
Hare så bra, jag ska försöka blogga lite mera :D
Kyyssssar


Lärt mig något nytt!

Haha, ja rubriken säger det mesta. Igår fyllade min skola 50 år, så grattis till den :) vi gjorde typ ingeting, utom att vi var och bada i badhuste i norrätlje, med klassen. Sen fira vi ju skolan. Men nu kommer vi till det jag har lärt mig, typ slinga på sy slöjden alla var as trötta så vi gjorde typ ingeting, sen så lärde sig alla att slinga. ( Jag tror det hette så ) På kvällen var jag med mooaa, myyys! ♥Och hon sov här så vi har vart idag med hella dagen, ska kanske sova hos henne i natt! :D
Men nu ska jag fixa lite med bilder! Vi hörs det ovar jag! ;D <3

Så här såg det ut när det snöade här häromdagen! :O


Converse! # 1



Bakom kameran : Moa! www.mtphoto.blogg.se
Framför kameran : Emma ! ( jag )

Stress!

Åå, nu är det sträsigt. ska på fotobll, ville bara säga det. Det har varte n bra dag. Maria och jossan sova här i går, vi hade skit kul. Dom ska kanske sova här på lördag ! Myyyss.
Puss!


FÖRSTA DOPPET!

Iad den 4/5 Badad jag Maria och jossan, såå sköönt men kallt. Vi har haft skit kul, cyklat, badat och hoppat studmatta!Det var as roligt. Mååste göras om, vi kanske ska vara på lrödag så ska tjejerna sova här!! :D Men nu ska maria snrat hem :( Jossan ska stanna och sova här. men nu ska jag gååå!!
Love// Svanberg!♥

CONVERSE!!



Fotografering: Emma ( jag )
Modell/ Sak: Converse
Kamera: Canon 10 x
TAACK SÅÅ MYCKET MAMMA! <3


Jippi!

Jippi, nu äntligen har jag fått min converse :D Det vart lila. Så jag är riktigt glaad! Kom hem från skolan för ungefär en timme sen. Jag och mamma har spelat lite kort, jag vann.
det var en myyycket bra dag i skolan, inte JÄTTE dåliga platser, men inte heller dom som man ville sitta brevid.
jag coh Maria har typ vart hela dagen, och skojjat med varandra det var jätte roligt!!
Sen har jag ju fått treäffa alla söta kompisar, myycket trevligt och min kille.
senare idag ska jag på fotboll!

Vad är det för fel?? !!

Vad är det för fel, snö? Det ör maj och våår nästan sommar! inte höst!!! ??

FOTAT, DATAN OCH STUDSMATTAN

Har vart med moa typ hela dagen , på förmiddagen åkte jag och perre in till norrtälje, vi handla lite godis. Hihih! Sen kolal vi på ett par converse som jag ska få! :D <33 Som sakt jag har vart med ma typ hela dagen , vi har suttit vid datorn fxat min blogg :) Och sen har vi fotat mig. Såklart har vi hoppat studsmatta. Men vi  gick nyss in för fötterna fryser i hjäl! :D <3
Det blev inget fota för jag har inte hunnit :(

Datanördarna på studsmattan! :D <3


2 maj!

Ïdag ä r det den andra maj och jag skulle vara med några men Felicia kunde inte så det blev inget, är jätte ledsen för det menjajaj! I går hände inte så mycket vi kolla på film och var ute lite på tomten. Och fixade lite! Jag tänkte fota lite dag så det aknske kommer bilder, kanske!! :D

                                                             Kram!

Min cheyy Min cheyy!! :D <3