Fredag imorgon.

Hej, veckan har gått snabbt och imorgon är det redan fredag, och där på höstlov. Fan vad skönt. Min planer för höstlovet är att åka upp till arbrå och sen ska jag nog vara hemma resten av veckan eftersom jag är borta måndag-torsdag. Imorgon ska jag i alla fall till Felicia, roligt. :)
På lördag blir det fira pappa med massor av folk.
Har inte bloggat på några dagar för har haft så sjukt mycket läxor och så. Men det blir bättre. Försökte lägga in bilder från det ni har missat, men funkar ju inte..Så kommer strunta i det. Det har i alla fall varit roligt medans jag vart borta och livet rullar på som det ska.
Nu ska jag duscha och städa. Vi hörs nog imorgon, puss.

Älskar dig min älskling!

Min bästavän, älskar dig. Du är så jävla underbar. Puss min fina fru. :*


Jooossan!

Hej, måndag idag då.. Det har vart en ganska rolig dag i skolan, vi var ute på en lektion sen hade vi typ idrott,engelska och matte. Vi har ganska långa raster på måndagar så det är nice. Men just nu är jag med Jossan, vi kollar på tv och håller på med mobilerna. Vi ska kanske ut och gå snart.
Juste, när jag ändå pratar om skolan så tänkte jag säga att i fredags var vi på cosmonva och Naturhistoriska museet, det var kul. Vi slapp skolan iallafall.
Här kommer 2 bilder där ifrån.
Kram.


SLAPP SÖNDAG

Tja, idag händer inte så mycket. Har precis duschat, för har vart på träning. SKa äta lunch snart, sen skypa med några. Imorgon skola,suger. Men vi har fått en varsin data, så det blir mer inlägg. För kan kanske blogga på rasten och så. Det är jätte bra att vi fått en varsin data, känns jätte skönt.
Fast har ju inte så mycket bilder på den här datan, men någon dag tänkte jag göra ett in
lägg med lite bilder från sommaren och från det ni har missat. Men nu ska jag hitta på något. Vi hörs, puss. ♥

Headern är klar.

Taaack Emma, äntligen är bloggen klar. Eller för det mesta. Är nöjd, tack Emma för hjälpen. Idag har jag iallafall fotat med Emma och Alva, kolla Emmas blogg, där ni kan se hur reultatet blev, " www.rosenss.blogg.se" .Det kommer nog fler.
Men iallafall, Just nu skypar jag med bääästavän. Ruuligt. Men ska försöka svara på det hon säger nu. Puss <3
En liten bild från idag. :)


I'M BAACK!

Tjaa, är typ tillbaka på bloggen. Emma ska fixa en header åt mig, så den kommer väl upp imorgoen eller så. :)
Det är hänt mycket medans jag har vart borta, men ja. Ni får veta lite saker gång på gång. Men vi hörs, och hoppas ni tycker om att jag är tillbaka. Bye. :*