Mer bilder!Inte så många bilder men, det tar fem minuter för en bild att ladda upp, den andra bilden var inte så fin på mig, men mitt favvo fika ice coffie ( stavning) och crossiant (stavning) .
Puss! <3


Bilder!!


kommer mer bilder sen puss!

Landat i Thailand!! <3

Äntligen har vi landat i thailand, det är 32 grader, super skönt! Vi är bara på dag två och har hunnit shoppat lite, fått underbar massage, ätit god mat och badat. Nu ska vi hyra moppar och kolla runt lite på ön.
Nu måste jag gå skriver sen,och saknar er alla där hemma.♥

Om inte......

....jag och maria är i morgon ska jag fota lite saker, har en ide :) Har precis ätit god mat, fläskfilé och potatis med bea, puss och heejjj ! :)

Hjäälp han äter upp mitt ansikte!!


Shieeeett, snart åker vi!!


åhhh, kan inte sluta tänka, snart sitter jag på planet till thailand och bara har det mysigt. Vi åker på tisdag morgon.och kommer hem söndagen, den 6 tror jag :D och föresten jag har lite saker att berätta, jag kommer få en iphone till jul och 1600 kr eftersom jag har sålt jultidningar.Jippi, och i onsdag så hade mamma krämparty ett märke som heter ME typ, sen sov maria här och jag hos henne dagen där på.
Såå nu ska jag gåå puss, hoppas jag kommer blogga i thailand annars fårni följa våran reseblogg, skickar länken senare, heejjj dåå!
På bilden är det min favvomat, nudlar kyckling jordnötter och grönsaker , jammiiiee! :D

Arbrå med Moois!Snart kommer......

Maria hit, vet inte riktigt vad vi ska gröa men det blir säkert roligt! Har inte mycket att skriva om, utom att igår prata vi engelska i skolan as mycket, hahah! :D
Nu ska jag gå puss!


Redigerade lite snabbt!
Marknaden!

Marknaden vart ganska lyckad men vi gick aldrig med fanny för hon gick med en annan tjej sen gabbe och alex , gick inte vi med heller så vi gick med lite olika, typ joel.w,felix,maria,ellinor,jennifer,olga ,oscar,karl och oliver, haha många, jag vart ner kladdad med raklödder, men jaja! :( Sen var det riktigt rolligt.
Nu måste jag städa lite puss!
Tjingeling badring!
Ps.Vi köpte några pipsaker som man har i munnen , dom flesta fattar, hahahaha!

Så ser pip saken ut! :D

Green eyesMarknad på onsdag!

Heeej, på ondag är det ju marknad. Jag ska gå med fanny om hon blir frisk, Josssan ,gabbe ,felicia och Alex. Det ska bli najjsss.
Har laddat upp bilderna från arbrå på datorn, men orkar inte lägga upp bilder nu.
Men nu ska jag fortsätta chatta,kraami!

Skolfotot , rätt nöjd faktist!! :D

åhhh!!

inte så lång blogg paus, hade skrivit värsta långa inlägget så gick allt bort, åhhhhh. På onsdag är det marknad, vet inye direkt vilka jag ska gå med men det ordnar sig, ska vara hos mamma två veckor för 18 oktober så åker ju vi till thailaaand!Nu måste jag gå,puss! <3


Bloggpaus!

Kommer nog ha en liten blogg paus, vet inte när jag kommer tbx men sluta inte besöka den!<3
Föresten tack så mycket alla som besöker den , det är väldig dålig statistik.<333