Mååndag!

Då var det måndag och i mrgon är det tisdag, haha. Jag och pappa var inne en snabbis till norrtälje och handla sen satt jag mig driekt vid datorn och gjorde läxor. Idag har det vart toppen i skolan, en helt vanlig jobb dag. Nu orkar jag inte skriva något mer!! 
Haha jätte fin ( INTE )!

Lite bilder från i helgen.
Foto: Jag !

Längskidor!

Kom precis in frånn en långpromenad med hundarna, jag har också åkt lite längskidor idag! :) Det gick inte sååå bra ramla två gånger men annars stog jag på skidorna.Nu sitter jag här som vanligt efter lunch åker vi hem! :)Sen händer det inte så mycket mer idag, det kommer inga bilder för att batteriet krångla, me jag hann ta några bilder på några tulpaner så nån kanske det kommer :)

                         Pussipuss!
En blomma jag fick för länge sen när jag var sjuk! :)

Shoppat!

Hejhej!
Oj nu har jag shoppat i bollnäs, det blev myyycket saker!Susanne står i köket med Rebecka, jag sitter här vid datorn och mamma är helt dum för hon ska ALLTID säga "Så kan du inte skriva blablabla osv."Snart ska vi äta lite lunch sen blir det ut med hundarna, jag tänkte fota de lite grann så bilder kommer senare! ;)

Helg+arbrå= Myysigt!

Yeeess, äntligen helg. Jag skrev inget inlägg igår för jag orkade inte men nu tänkte jag göra det. Jag gick från skolan tidigare vi hämtade vi Rebecka på vägen, sen blev det IKEA.Sen vart det stopp hos mammas moster på en  fika i jävle, och nu kanske ni fattar va nästa stopp är i arbrå, fastdet är ju inge stopp för nu stannar vi här över helgen.Vi skulle skoja/ överaska Susanne (Mammas syrra/ Rebeckas mamma) så hon visste inte attt Rebecka skulle komma så jag och mamma gick in först sen kom Rebcka in, så det va lite skoooojigt, Rebcka satt sig driekt vid tv för attt kolla på handboll sen blev det mat och efter det lite Let's dance :) Nu sitter jag här i soffan, kollar bloggar tittar på facebook och lite annat, idag ska vi till stan i Bollnäs för att titta/Shoppa litte?
Den här sitter på mitt rum hos pappa !  ( det kanske inte var så intresant men jaja!)                                            

Maaria!

Nu sitter jag här med Maria här bervid mig,och vi ska ha lika roligt som vi brukar. Och idag har jag vart i skolan, det var faktiskt roligt, jag hade hkk alltså hemkunskap och NO sen matte. Jag och maeia ska ha kul och vi ska sitta vid datorn sen måste vi plugga, men nu måste jag göra annat.


                                                         Kraaaam!
Jag och Maria just nu!!

Arbrå i helgen!

Heejjsan,det blir ingen skola idag för att jag kanke smittar så det var bättre att stanna hemma tyckte mamma, och på fredag ska jag gå tidigare från skolan så då misssar jag ännu mera.Men jag får ta med mig jobb och så får jag jobba lite i helgen :) Men i morgon måste det bli skola tycker jag, jag ska ju ta ledigt halva fredagen för att vi ska åka till min moster där vi fira jul, så åd ska vi uppp och åka lite skidor den helgen, men nu ska jag fortsätta titta på tv :)

                                         Puss!!
En bild när jag fotade vatten ;)

Ingen skola idag!

Heejj !
Det blir ingen skola idag heller för jag är fortfarande lite sjuk men i mrgon hoppas jag :) Så jag ska nog bara kolla på film och ligga i sängen sen senare idag ska jag åka till mamma! Jag skulle ju fota med moa idag :(

                                              Vi hörs senare// Emma
Haha en bild på mig när jag var på grönalund, den är inte såå fin hehe :)

Sjuk :(

Då var man sjuk då vilket skit jag har jätte ont i magen så jag har legat och sovit sen kollat lite på tv och jag skulle ju fota med Moa! :(

                                                   Hejhej :(


Solsidan!

Jag har precis kollat på solsidan, det är ju för bra nu ska jag gå och fixamig förläggdags kolla på någon film eller något!

                                      Ses i mrgon! <33

Fotboll!

Heejjj eller godmorgon!
Idag blire fotbolls träning och efter det ska jag slappa lite granna, igår var ju jag med rebecka som ni såg i förra inlägget typ! Just nu sitter jag och kollar på lite bilder sen vi var i florida ETT STORT MINNE. Det kommern en bild påå mig och en hund som jag skulle få gratis. Hare gött!!

Det här var min lilla huns som jag skulle fått gratis, den hängde i min sko. Den är såååå söt! 


Lite webb bilder :)

Här kommer lite bilder på mig.

Haha det var lite bilder!

Film!!

Min dag har varit en bra dag. Jag har vart med Rebecka och vi har mest suttit vid våra datorer, och jag har bytt säng med fredrik (min låtsas brosa) Så det vart jätte bra sen har jag rensat jätte mycket så nu har jag nästan inga saker kvar det vart i allafall super bra!Sen lite senare åkte becka hem och vi åt middag och nu är det dags för Minnas fantastiska pannkakor och film!!

                                                 Kraaamiii :)                        Har ingen bild på denna dator!


Vatten bilder!

Här kommer lite bilder.Det här var lite vatten bilder som jag fotade häromdan vissa är inte såå bra!

Godmorgon alla bloggläsare!

Godmorgon eller jag vakna för en timme sen ungerfär, menmen.  Jag har precis ätit frukost och idag händer inget specielt så det blir ett välldiigt kort inlägg på morgonen. Det kommer lite vatten bilder idag!

                                                      Pussohej!! <3

Let´s dance!

Nu är det nog dags att lägga sig i sängen, jag är trött.Jag har tittat på let´s dance i kväll och suttit vid datorn sen har jag käkat lite chips, tyckte ni det var rätt som åkte ut ur let´s dance jag tycker att det finns sämre menmen. Jag fotade lite bilder häromdagen och jag tror det kommer bilder på dem i morgon ska föröska lägga in dem.


                                                               Kyssar !
Här är en bild på mig på julafton jag tog den får facebook! Thiihihi!

Helg!

Heeej på er!
Nu är det äntligen helg, fast det har vart en rolig vecka, vi har en isbana på skolgården där åker alla fyror och min klass alla krockar i varandra så  det blir en stor klump på slutet det är skiiit kul. Idag har jag inte gjort så mycket vi åkte på isbanan och lite annat. I helgen tänlte jag inte göra något specielt kanske vara med någon eller sitta vid datorn, vem vet?

                                            Ses// Emma !

HUR GLAD ????

Det var länge sen jag bloggaade, jag ska brätta lite snabbt om min vecka, tisdags var jag med jossan och fillan vi hade super roliggt jag åkte typ hem vid 9, igår var jag med jossan igen vi pluggade var ute en stund, titta på film, idag har jag inte gjort så mycket. Det var min vecka det.HUR GLAD ÄR MAN , JAAG HAR ÄNTLIGEN FÅTT MIN DATA DEN SKULLE TYP KOMMA FÖR EN VECKA SEN!! SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GLAD! <3<3<3<3<3<3 
Bild i repris!Nej,jag orkar inte mer.

Jag orkar inte fortsätta med dag 1 och så för jah hinner aldrig med.

Inte lust.

Jag har verkligen inte lust att blogga :( Men ett litet inlägg blire, jag har mest gjort läxor och suttit vid datorn idag. I skolan har det vart jätte kul för vi håller på med en sak på rasterna . det är ju skit halt ute så när maria sprang var det rn vattenpöl som hon halka i för att det var ren is under, hahahahahahah det var riktigt roligt! :)

                                                      // Svanberg

Har inte blggat någonting i helgen...

Jag har inte bloggat någonting i helgen , men nu ska jag börja och blogga igen. I helgen har jag mest suttit vid datorn vart ute och igår åkte vi skidor men det blev inte många åk.Emma hade med sig sin systers hund , den är skit söt så vi har vart ute och lekt med den, sen har vi inte gjort så mycket mera. Nu ska jag titta på solsidan.


                                                                 Kyssssar// Emma
                                     

Här en bild från i julas.

Dag 7 - Ett ögonblick.

Okej nu ska jag brätta ett ögonblick  jag har vart med om , En dag för några års sen sov jag hos Minna och när vi skulle åka hem och hade handlat då gick vi under ett träd och precis bajsar en fågel på Minnas jacka och skratta efter (hon hade vit jacka på sig) . Det är ett ögonblick när jag och Fredrik skratta mycket, sen har jag massa underbara ögonblick med Mooooooiii!

Hhahahahaha!

Hhahahaha, har presic sminkat brosan, han såg rätt bra ut. Han skulle öppna en mascara han tyckte det var  coolt så han satt och gjorde så några gånger.hahahahahahhahahaha :D

Dag 6 - Min bästa vän

Nu tänkte jag brätta om min bästa vän. Hon heter Maria och är bäst,självlart  bråkar vi såklart fast hon finns alltid vid min sida alla vänner bråkar väl någon gång?Vi träffa varndra i början av skolan men jag kommer inte i håg när vi driekt blev BÄSTA vänner, jag kan prata nästan allt med henne, vi har alltid kul och skrattar tsm. Maria går i samma klass som mig.Tack för att du finns min lilla griiis, älskar dig!♥ Ps. ingen bild, det gick inte at ladda upp någon :(

Dag 5 - Min dag.

Ja, då är det dags att brätta min dag.Det var första dan i skolan alltid lika kul att träffa alla kompisar,och veta vem man sitter bervid  , men jobba är inte lika roligt, efter skolan åkte jossan hem till mig , och vi har suttit vid dataorn och lite annat. Som tur vad fick vi inga läxor.

                                        Puss och hej leverpajstej.


Dag 4 - Vad är kärlek.

Vad är kärlek, det kan vara många saker tex. inom familjen ett förhållande, till djuren och till sina vänner och mycket annat. Kärlek kan vara  att man är snygg, snäll och nån man kan lita på,det är svårt att svara på.Kälek för mig är släkten, familjen och ett förhållande. En period i mitt liv som jag kallar/kallade kälek var när jag var tsm med en kille i min klass, det var äkta kälek tyckte jag men tuvär höll det inte så länge :( Men kälek  för mig  just nu är också min FAMILJ. 

Sista dagen på lovet! :(

Neej, sista dagen på loovet :(Det ska ju bli kul och träffa kompisar och så, men jag vill inte jobba. Idag ska jag åka till mamma jag ska inte göra så mycket tror jag , nu kollar jag på film IGEN!

                                                            Love// Emma

Dag 3 - Mina föräldrar.

Nu tänkte jag brätta om mina föräldrar, min mamma heter Anette och min pappa heter Peter. Det är underbara och super snälla, dem finns alltid här för mig!Dem skildes när jag var fem fyra år.Så nu bor jag varannan vecka hos dem.Mamma bodde kvar i huset. Nu har mamma en kille som heter Per och pappa en tjej som heter Minna.
Det här är mina föräldrar. Jag älskar er mamma och pappa! ♥

Feeeeeeeeel hela tiden!

Heej jag har försök toch skriva ett inlägg om mina föräldrar men det vart fel heeela tiden och nu är det ett inlägg om dem som inte ska vara där jag är såååååå arg det har bara varit fel när jag skulle lägga dit bilderna sen ska det ju såklart krångla med annat men jag skriver ett bättre i mrgon puus och hejjj!

                  Godnatt! Det vart välidigt konsting inlägg hoppas ni fattar! hahah!

Bio!

Hejsan!
Idag blir det bio med hela familjen i knivsat vid fem tiden, annars ska vi nog inte göra så mycket kanske äta där inne eller något! Nu tittar jag på fångarna på fortet. Jag har inte så mycket att säga, det får bli ett snabbt inlägg! Jag skriver kanske mer i kväll!

                                                                  pusshej!
 Ni får en liten ros av mig idag!! <3

Många inlägg nu!!

Det blev många inlägg idag,för att nu skriver jag ju det där med Dag 1 och så.Jag tror det kommer bli ganska många inlägg nu på sistonde, hehe. I mrgon blir det bio i kista ska bli riktigt myyyysss! Jag skriver ett inlägg i mrgon innan vi åker tror jag. Idag har jag mest kollat på film och vart ute sen har jag inte gjort så mycket!

                                           Puuusssaar och kraaamar !


Dag 2 - Min favorit mat

Okej, nu tänkte jag brätta min favorit mat. Jag gillar väldigt många,specielt chicken fajitas, kyckling och curry med kina ris, lövbiff med pomfrites och varm bea och sen kebab!! Det är det som jag gillar mest sen gillar jag ju massa annat!                         
                       


Vakna 10.20!

Heeejjjjjj och Heeeejjj!
Jag vakna klockan 10.20 ,då satt jag på en film sen åt jag lite frukost och snart ska vi ut! Just nu sitter Fredrik brevid mig och klär på sig!!Hahaahah han kommer altid in i mitt rum på morgonen när han är här!! Ja som jag sa snart ska jag och fredrik ut och åka lite pulka Minna och pappa ska skotta. Jag looovar att det blir ett inlägg senare idag.

                                           Puuuusss!
En bild på mig i bydalen för länge sen!!

Dag 1 presenterar mig själv!

Jag är en elva årig tjej som heter Emma och spelar fotboll,jag har en riktig bror och två låtsas syskon ni får veta mer sen om de
sen . Jag bor i två hus för min föräldrar är skilda jag bor varannan vecka hos dem. och mitt favorit djur är hund fast jag har inget hus djur , jag är allergisk för pälsdjur men hundar går faktist bra.På fritiden  är jag med kompisar och sitter vid datan är ute och kanske gör lite läxor!Jag är oftast glad och jag har hört att jag har ett roligt skratt! Nu har jag inte så mycket att brätta om mig ni får höra mera sen. Jag älskar min familj <3

Här har ni något att läsa lite om!!

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min favorit mat
Dag 3 – Mina föräldrar..
Dag 4 – Vad är kärlek

Dag 5 – Min dag.
Dag 6 – Min bästa vän.
Dag 7 – Ett ögonblick.
Dag 8 – Min tro.
Dag 9 – Mina syskon.

Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – I min handväska.
Dag 12 – Min första kyss.
Dag 13 – Mitt favoritminne.

Dag 14 – Min favoritfödelsedag.
Dag 15 – Detta ångrar jag.
Dag 16 - Det här får mig att må bättre.

Dag 17 – Mina rädslor.
Dag 18 – Min favoritplats. 
Dag 19 – Det här saknar jag.
Dag 20 - Vad vill jag bli när jag blir stor.

Maaaaaria!

Idag har jag vart med Maria hela dagen vi var till fem ungefär, det var roligt som vanligt. Vi gjorde inte så mycket satt vi datan var ute åt lunch och ute igen, tiden går så fort med Dig MARIAA!! När jag kom hem satt jag på en film sen blev det dags för middag TACOSS mummss!! I morgon händer inget tror jag,om jag inte är med en kompis annars ska jag nog bara vara hemma och ta det luungt åka lite pulka. Nu ska jag titta färdigt på filmen.

Kraaammmar Emma!Snabbt inlägg!

Det blir ett snabbt inlägg, jag tror jag kommer skriva ett godnatt inlägg. Jag har inte så mycket att säga jag har åkt till pappa,då kolla hela familjen på film, jag har inte gjort typ något idag hahaha! Lite rörigt inlägg men jag kommer skriva mer i kväll hoppas jahg! I mrgon ska jag vara med BÄSTA Maria tror jag!!


                                                           Pööösss // Svanberg


Lite allt möjligt!

Hej hopp!
Nu ska vi snart åka skidor, vi skulle göra det på dagen men skidboden var inte öppen så vi åkte hem och nu blir det ett kvälls åk. I dag har vi inte gjort så mycket spelat kort vart inne i norrtälje i onödan fast vi stanna och fika där inne. Som jag sa nu ska vi tillbaka till skidbacken !


                                                            // Svanberg!
En bild på Moa i julas!
Bakom kameran: Jag
Framför kameran: Mooooiiii! ( Min underbara cheeeyyy)Myyyyyyyycket sent!!

Heeej ni får lite bilder från i julas. Hahahahah! lite sent???Lite gott och blandat från i jul tex.
♦ En liten foto tur på froms med Moa
♦ Från i julas
♦ Och sen lite gott och blandat
Hoppas ni inte tyker det är fööörsent att jag lägger ut bilder nu.  Ps den sista biden var inte deras hus utan en granne eller vad men ska säga.

Shopping i Nacka!

Heeejsan!
Idag sov jag till kvart i tolv, sen kolla jag lite på tv och sen vart det dax att åka och shoppa i nacka, det blev inga skidor idag för vi åkte i stället till Nacka forum.Det var super trevligt fast jag hitta bara en tröja sen lite saker tilll min nya bärabara data! Sen vart det dax för middag.För vi åkte typ hem ifrån vid 3 tiden och kom fram lite över 5 det tog låångt tid eftersom det var kö!Men i allfall så visste inte jag och Emma vart vi skulle äta men vi åt på sveriges största pizzor,jag har vart dr några gånger men den här gpnger var det lungt godast !! I morgon blir det skidåkning kvisthamrabacken igen , Med underbara Moa och Emma.


                                                            Kraaammmii!


Det gick ju bra!

Tjenaaa!!Vi kom hem för en timme och 30 min sen! Det gick ganska bra det var andra gången Emma åkte skidor, Emma ramla typ hela tiden det 5 första åken ,sen börja det gå riktigt bra.Men tre gånger så gick det bra från början i backen sen på slutet av backen  gick det väldigt fort för henne så hon åkte rakt in i snödrivor jag har aldrig skrattat åt nått så roligt! (asgarv) hon ramla ju några gånger i backen också, hennes ben låg lite huller om buller och stavarna åkte åt helvete! Men sen mitt i åket gick vi in i värme stugan och tog lite cola sen en litengodis påse! Efter det åkte vi lite mer skidor då gick det SUPER bra! Vi villa stanna längrae en backen stngde ju ! Hoppas vi ska åka mer i mrgon!! ;) <333


Kraaaamar Emma!


Mot kvisthamrabacken!

Hejj heeejjj!
Igår sov vi hos Moa så jag hhann inte skriva ett inlägg.Vi har fotat idag igen det blev nog fiiina bilder som vanligt efter som vi har en riktigt bra fotograf!  Vi ska till kvistahamrabacken på kvllen ska bli sååå kul första gången jag åker skidor i år! (2011)Vi har nyss ätit och det blev nudlar Jippiieee! Men nu ska jag sätta mig och kolla på bloggar sen ska jag också kolla fb! ;) <33 Jag har ju inte lagt ut några bilder från i julas men nu kanske det r försent men ni kommer få lite coola snö bilder mm. Ps det kommer snart! :)


                                                            Kyssar Emma!
En bild när jag och Moa var ute och fota!

Fiiilm hela kvällen!

Tjoo!
I går när vi hade vart ute,så åkte jag och Emma till min pappa och vi sov här, vi kollade på film heeela kvällen typ nu på morgonen har vi också kollat på film. Nu har Moooiii Kommit skoojigt värre!

                                      Hare bra! :)

Pulkaaaaaaaa time!

Heej hej!
 Nu blir det lite pulka time,fast det hade vi tänkt oss för e timme sen, men vi ville vänta tills det blev mörkt ute för vi tycker det är roligare att åka pulka då! Det blir många inlägg idag på bloggen,men hoppas ni gillar det! ;)
                                                
                                                                 Kraaam!
                                
                                Bakom kameran : Emma (jag)
                                Framför kameran: Moaaa
 
Vad tycks?

 heeej!
Har ny header, vad tycks  är skiiiiitstolt! Kommentera gärna och säg vad ni tycker !!!

   Tack sååå mycket förhjälpen Moa Besöööök hennes blogg www.mtphoto.blogg.se


Typ slappa dag!!

Godmorgon!
Vi vakna för en halvtimme sen, idag ska vi inte göra mycket,jag vet inte ett dugg vad vi ska göra!! ;)Men ska gå nu vi hörs!
                                 Kyssar Emma

2011!!!!

NU ÄR DET ÅR 2011,DET SKA BLI DET BÄSTA ÅRET NÅNSIN!!!!!!! ♥♥♥♥ LOOOOOV IT!!