Midsommar!

Hej, har vart fullt upp i veckan. Firat midsommar, fikat shoppat och annat. Det var iallafall en trevlig vecka i Hälsingland. Min header är fortfarande lite vintrig men jag och Moa satt ju inte driekt vid datan. Så, jag vet inte när det kommer bli. Men tror inte jag heller kommer blogga. Jag kommer nog tbx när vi har fixat en ny header! Puss ♥

HEADER!

Kaos. Min header är ju en vinter header och det är ju midsommar på fredag. Ops! Men ska be Moa fixa en. Hoppas det blir så fort som möjligt.
Här kommer ett gäng med bilder från saker ni har missat när jag inte har bloggat!


SOMMARLOV!

Heej,lite efter sådär. Men iallafall i tisdags fick vi sommarlov,så jävla skönt!  Vi sa hej då till min ena fröken eftersom vi ska upp till 7:an.. :( Sen så åkte jag inte till norrtälje för att äta lunch. sedan fikade vi. Sommarlovet bröjade med att hänga med Jenny, vi badade, cyklade och höll på med hundarna. I torsdags var jag med Felicia, toppen kväll och dag. Haha, vi badade i hennes pool,spelade fotboll och kollade på Gossip girl. Så nu är jag beroende av det. Sen har jag vart med Fanny och rebecka. Iallafall, idag var vi i gävle och handlade lite, jag köpte inte så mkt. Men endå, och nu ska jag ut med hundarna för är hos kusinerna i Hälsingland och kommer fira midsommar där. Vi hööörs! ;)
Hehe!

Issjö med klassen 2012!♥

Japp, nu tänkte jag berätta lite om Issjö. Jag hade iallafall jätte roligt. Vi cyklade dit på torsdagen efter lunch, eller inte alla men några. Sen fick vi bestämma sov platser. Sen så gick vissa ner och bada och vissa paddlade. Jag paddlade. Efter det badade jag.Vi spelade också brännboll(mitt lag vann) Föräldrarna kom med mat "pizza". Efter maten tog några tjejer fram vattenballonger/pistoler. Då vart den vatten krig. Vart hur blöt som helst, hehe. Vi grillade också krov, gick in och åt snacks/godis, sminkade killarna och typ hade allmänt roligt. Vi gick typ och la oss vid halv tolv, skit tidigt..-.- Fast man somnade ju inte då! :) På fredagen så åt vi frukost,hade mer vatten krig och sen paddalde jag igen. Vi cyklade hem och då var den lilla resan slut. :( Kommer sakna halva vårna klass eftersom vi ska dela oss..
Men nu ska vi inte tänka så, haha. Btw, aaahh. På tisdag är det skolavslutning! ♥


ULRIK MUNTHER! <3

Här kommer bilderna på Snygging!


Mycket! :D

Jag ät tbx! Hihi, har ju inte bloggat på jätte länge. Jag har gjort hur mycket saker som helst börjar med en dålig. Jag och Gabbe har gjort slut.
Men det försöker jag inte tänka på så mycket. Sen några roliga saker, jag har vart på grönalund med mina kompisar, så kul. Vi måste göra om det. Sen issjö med klassen, också super kul.
Sen det roligaste av ALLT, JAG HAR TRÄFFAT ULIRK MUNTHER. Idag, med Jennifer. Köpte tröja och en affisch.
Han skrev på dom. Hihi, jag älskar dig ULIRK MUNTHER.
Så jävla glad! Nä, nu ska jag försöka börja blogga. Det kommer bilder på snyggingen sen! ♥
Puss! Och tack för alla som har besökt den fast jag inte har bloggat!

Ni får en bild på mig idag! ;)