Converse!!

Jag vill ha converse,blåa eller vita!
Det var det jag ville säga. Hihi!! :D

Converse!!

Jag vill ha converse blåa eller vita! :D
Det var det jag ville säg.Hihi!

????

Okej vad hända med våren?? Blir så trött när all snö ska komma och så blir det kallt :(  I går blogga jag inte för att internet krångla heela tiden, så jag skulle skriva sen när jag la ut det syndes det inte eller då sluta intenet funka. Jag gjorde inget specielt igår, och idag gjorde jag nästan samma sak som i går. Var i skolan gick hem och sen satt jag mid vid datorn. Nu tänkte jag plugga lite!

Inte dom finaste bilderna!

Spagetti och köttfärssås

Idag har jag inte gjort något specielt vart på fotboll, det var is kallt sen har jag bara suttit vid datorn. Jag har precis ätit spagetti och köttfärssås till middagm det var jag som hade lagat det. Det smakade okej.Nu har jag inte så mycket mer att skriva om, bi hörs sneare idag kanske :D

Vårtecken!





Fotografering:Emma (jag) ¦Kamera: Canon

Jag måste fixa lite......:)

Jag måste fixa lite bilder till er, min blogg är jätte tråkig utan bilder men det ska bli.Tänkte fota lite coola vår bilder.Det ör ju sommar tid har ni ställt fram klockorna?
Idag harjag ju fotboll som vvarje söndag, fasr ute:) Sen kanske jag ska me pappa och hämta Timmy, efter det ska vi till ikea, men inget är säkert än!.
Nu vet jag inte vad jag ska göra.

                                           Pusspåer! :D



Trött!

Ska snart gå och lägga mig är jätte trött. Dagen blev bra fast inte Maria sov över här.
Jag glömde säg till er att det har ju vart eart hour, släckte ni laporna det gjorde vi!

Men godnatt på er! :D


Fyy vad lyckad!

Tjenare sötnosar!!
Klassfesten var skit lyckad tycker jag, vi dansa lekte lite lekar och annat skojj som man brukar göra på en klassfest! Och jag trodde jag skulle svimma för det hände en sån rolig sak!( ni vet vad jag menar vissa) Efter klassfesten hängde jag med Maria hem och sov där.
Tyckte ni det var rätt vinnare i Let´s dance!
I morse så skulle Maria rida coh efter det kom dom och hämatde mig så var vi hos henne igen. Hon skulle sova här men, hon fick såååå ont i magen :((((
Snart komemr Mooiis! 
 


Ps. Jag vart sååå glad i går kväll! Bästabästa saken hända! :D <33

Inte finaste bilden driekt!




Våffeldagen i morgon ♥

I mrgon är det våffeldagen men vi åt i dag.Hihi! Vet ni var för? Jag har glömt bort och säga att i morgon haar vi klassfest, det ska bli så kul :D Längtar som en galning. Så vi åt vofflor idag för vi hinner inte i mrgon.

I går var jag i norrtälje med Maaria, hon köpte en tröja, ljus och ett par örhängen. Jag köpte inget. Sen fika vi där medans mamma var på yoga. Idag i skolan hade vi redo visnig men jennifer var inte där så jag och maria fick redovisa själva utan henne, när vi skulle gå till tavlan så titta ja på afichen och då gick jag rakt in i en bänk. Snacka om piinsamt!! Hahah det var min dag det!


Här kommer bilderna :D





Asså fy satan nu är det vår, tänkte gå ut och fota en annan dag!Lite bättre.

Varmt!? :D

Fyy vad skönt, det är äntligen vår! Idag i skolan har vi inte jobbat nånting..eller jo vi har klippt och klistrat sen har vi vart ute heela dagen och typ  letat efter massa vår saker. Vi kommer ha vikarie iodag och i morgon. I går var jag med Jossan sen fick jag träffa min underbara kusin som har vart i thailand 2/3 Månader så det var riktigt roligt.Ikväll har vi fotboll ute :D

Tänkte lägga ut lite bilder på mig och litelite vår bilder.

Trevligt!!

Det var riktigt roligt igår, vi var mest ute. Vi var ute och sen gick vi till skolan och då var det moppar där, dom körde förbi oss utan byxor!!! As äckligt!!! Sen snackade vi med dom.sen kommer heela gänget och alla springer utom Carl,jag och Oliver. Då säger carl, vad ska ni göra dom bara vi ska död den där jäveln oliver eller va fan han heter! Då börjar oliver springa sen kommer jag på att jag ska nog okså springa.
Vi låser dörren och alla är där sen kommer vi på fan carl, precis då kommer han vi hade låst!! Så han fick vara klvar där själv han stog och snacka med dom!

Till middag vartr det tacos och till efterätt kladdkaka, sen åt vi massa gott.
Idag har vi fotboll jag vet inte om det är inne elllerr ute? Men ska gå hej då! :D

Smarto!

Gud vad duktig jag är, jag ska snart på fest-party då tänkte jag jag börjar göra ordning mig kl 4 då hoppar jag in i duschen och så smunkar jag mig och så där när jag är klar då är klockan 16.40 så nu måste jag vänta en timme innan vi ska åka. Jag är sååå smart! :P

Jag få nån minut sen ! :D


Ganska ofta nu förtiden :D

Idag ska jag på fest hos några klasskompisar, sen ska jag till maria och sova där eller det är marias brosa som ska ha festen och det är hemma hos dom och maria är bjuden så då stannar jag och sover där hos maria. I går var jag med jossan och vi satt vid datorn och spela cs jag fatta nada! Sen häner det inte så mycket idag.

Har ni tänkt på en sak förra helgen hade jag fest, sen hade maria fest och sen har vi firat massor av födelsedagar, som i onsdags och nu ska jag gå på fest igen. GANSKA OFTA NU FÖRTIDEN :D ( häri mars )


Josefine!

Tjaba Tjena hallå vi säger så!
Idaag hade vi sista nationellaprovet pust vad skönt, så det var bra sen har vi haft syslöjd och annat. Idag på SO då skulle jossan komma till mig asså på lektionen när hon precis skulle komma till mig drar joel ut stolen så hon fastanra med mbenen i stolen och bara fall framåt jag trodde hon skulle hämta en bok och sen komma till mig, jag bara hör en duns jag börja skratta som in i bomben. Jossan följde med mig hem idag och kanske ska sova här. Men nu ska jag gör något annat!

Jag och indra :P

Jag vill ha sommar nu!


Det var kallt där men ändå!! :D

Vill ha fredag nuu!

Heeej,jag vill ha fredag nu!! I mrgon kommer timmys tjej emelie riktigt trevligt och på lördag ska jag på fest och sen ska jag sova hos maria mer trevligt. Idag har vi inte gjort så mycket i skolan. I går var vi och firade max, linus, timmy, rebeck, och mig dom har fyllt år i mars och februari, jag hade redan fått min present men ändå, jag och timmy åt middag där "tacos" gottigott! :D Just nu sitter jag och snackar med riktiga trevliga presoner på skype.

GRATTIS MACKAN!!!

Grattis bästa kusse som fyller år idag :D ♥♥

:D

Skolan nästa!

Sitter i sängen ska snart klä påmig och fixa mig,för sen blir skola. vi ska inte ha så mycket , säkert något nationellapprov! men nu måste jag gå. Jag skriver ett ordentligt inlägg efter skoolan!! :D

Skype!

Snackar med några på skype, det är riktigt trevligt. Hade lust och säg det puuuuussss!! :D

VÅR!!

Jaaaa, nu börjar äntligen våren komma.Har inte så mycket att säga till er , hahahha! :D


:D

Allt möjligt!

I går så kom Jossan vid fem och skulle och hennes mamma sen en til person dom skulle fixa till klass festen, sen stanna Jossan och sov där, det var en bra dag i skolan två nationella prov, sen hade vi so då var dagen sut. Jag följde med Maria hem, vi åt mellis gick ut med hunden sen så gick vi och gungade då kom det två killar, det var en i sexan och hans lillebror men dom börja prata om blackops och tv spel jag och maria vi bara " vi är skit bra på att spela jag spelar ps3 och maria xbox" Sen börja dom prata massa konstiga saker och jag fattade ingetting dom fråga vad map pak eller hur det stavas och jag tog upp mobilen och frågade pappa men i alla fall. När vi skulle gå hem efeter skolan då hade maria och jennifer sätt en fartdåre o¨åka in i skogen så vi gick in där gissa vad det låg där ett skilet där så äckligt!!

haahaha!!!!


Min cheyy! ♥


Det här är min cheyy det hon är bäääst! :D Loveu mooois!


Gamla tider det!




Godmorgon!!

Godmorgon alla!!
Igår var jag i stan och shoppa lite med mamma, men inte bara det Moa var med också kuligt värre!Jag köpte fyra tröjor och två par örhängen. Vi hann inte vara där så länge för att vin kom dit sent så ungefär en timme han vi vara där  , fast ändå hanlda jag rätt mycket. Sen åt vi midsdag på taco bar och till slut satt vi i bilen och fick gasa hem till mello. Tyckte ni rätt vann? Det tyckte jaaaag, men det som är problemet är att jag tror inte han kommere komma så långt i Tyskland! Sen gick vi upp till moa och sov där :)

Idag har jag fotboll men innan det ska jag och Moa fota lite granna. Just nu sitter vi i sängen med datorerna knän och ska snart äta frukost! :D
Lilla jag i fredags! :D

Lyckat!

Heeej alla söta läsare!!
Det var en riktigt lyckkad fest tycker jag, mycket godis, chips och vi gjorde det som man brukar görA! :)
Idag ska vi in till stockholm Timmy ska till sin tjej och då passar jag och mamma på att shoppa lite.Så det blir kuligt.
annars ska jag inte göra nånting mer idag tror jag.

Jag ska lägga ut lite bilder från igår och sen lite andra bilder!


Jahapp d´å var det....

dax för fest!Ska bli så kul. Jag har glömt och säga en sak vi ska ha nationella prov dom här två veckorna vi har redan gjort åtta st av 14 så det är ganska många kvar, idag gjorde vi ett vi hade slöjd och klassråd sen var det dagen slut. ni sitter jag och skriver ett inlägg till alla söta och ska snart fixa ordning mig för feeest!
Det kommer nog bilder senare!

NY MOBIL!

JAG HAR NU MOBILSÅ NAAAAAJJJJSSS EN HTC WILDFIRE :DDD

Min vecka lite snabbt för ni har inte fått några ordentliga inlägg! Måndags var jag med Jossan hon åkte med mig hem. Tisdagen åkte jag med Jossan hem och i onsdags åkte jag skidor med jossan. Idag har jag vart i norrtälje och handlat lite!
När vi var i skidbacken i onsdag så var det en kille som fårga "är ni bra på att åka skidor" Jossa svarade så dr han bara okej. Sen åkte vi upp igen och skratta i hjäl oss då sa dom till mig Fan va grym du är, sen efter det kasta dom en snöboll på jossan det var såå kul !!!!!

I morgon ska jag ha fest så jag och mamma var inne och handlade saker till festen annar shar jag inte gjort så mycket, jag har städat rummet :( 

                  

:(

Har inte bloggat på två dar :( Men jag orkar inte blogga just nu. I går var jag med jossan oc idag med, vi fotade lite när vi var nere vid stranden så bilder kanske kommer. I fördelsedags present fick jag: Mobil, Fiskar ,två linnen , örhängen, presentkort , väska och badskum så det var super bra. Just nu sitter jag här med Moooiiiss och bloggar, kollat fejan och så. Ses!

The winter!!




:D

Gald, galdera,gladast!!

Då väljer jag GLADAST JAG FYLLER ÅR 12 ÅR !!! DET KÄNNS SÅ JÄVLA BRAAA!!

Men idag kommer Robban, Carina och Hampus på fika och senare ikväll ska jag åka till mamma. Och i mrgon ska Moas familj komma på en fika. I går var vi i täby centrum vi skulle köpa en mobil till mig, men tror ni det blev någon, Neeej för en kille hade ljugit/sagt fel så då blev det ingen men jag ska ämdå få en på tisdag tror jag.
Av pappa! Har inte så mycket mer och säga puusss och heej!

En bild som jag snodde från moas blogg! JAG ÄLSKAR DEN!!! <3

Mini semstern vart GODKÄND!♥

Jaaaaa, det var en riktig rolig mini semster den vart absoult GODKÄND. Badhuset var jätte roligt och skidbacken var också jätte roligt!! När vi var på väg dit så stanna vi precis innan hotellet eller skidbacken och åt på lappen dom har världens största tunnbrörullar och jätte god hamburgare jag och fredrik tog hamburgare. När vi skulle åka hem åt vi där vi tog samma sak, när vi skulle gå ut hade vi skräp och några pommes kvar som det var fullt med ketschup på och pappa hade allt i båda händer så när han precis kom ut ur dörren tappa han nästan allt som var på kartongen, jag och Fredrik skratta som in i norden asså vi höll på att skratta i 15 min tror jag. Men egentligen var det inte så kul vi var super trötta tror jag, för nu när vi pratar om tycker vi inte det är såå roligt. Snacka om att vara TRÖTTA!!!


Imorgon fyller jag år!!!Minna och Fredrik ska åka hem:( Så idag ska vi fira mig vi ska åka in till täby och fika sen ska vi kolla på present till mig! Så det ska bli skojigt:D Senska vi inte göra så mycket!



                                           Pusssi// Svnaberg!
Jag och mamma på snöskotern!


Söööndag!

PÅ SÖNDAG FYLLER JAG ÅR!!! sKA BLI SÅ KUUUUL!!!! :DD

Skiiiiii!



Det blev inte så många bilder!

Ändrade planer!!

Godmorgon, ändrade planer. Vi ska åka på morgonen till Borlänge där är ett hotell vi lämnar av väskorna och åker till Svariges bästa badhus som heter aqua nova. Sen åker vi till hotellet och sover där på fredagen ska vi till romme och åka skidor. Det ska bli riktigt mysigt :) Men snart ska jag gå och äta frukost.

Hemma!

Tjatja bloggen!
Då var man hemma efter en super trevligt helg på Froms, vi har haft super trevligt. Åkt skidor, snöskoter, vart på bio sen har vi vartpå promenader med hundarna. Igår efter skidbacken åkte vi några varv med snöskotern, sen gick vi in och åt middag och sen blev det bio, den var bra.Och idag har vi suttit i bilen eller vi åt lunch hos Neta sen fortsatta vi åka hem till slut var vi hemma. På torsdag ska vi åka skidor i kungsbeget sen på fredag tror jag att vi ska bada i fyrishov.
Men nu kommer pappa och Minna vi syns.
Den här får ni bara för att det är TISDAG! :) <33

Hundarna!